ne günaydını olm öglen oldu demedi kimse xD nasılsınız bugun xD iyiyiz:)
rapman Üye Fratt99' Alıntı: ne günaydını olm öglen oldu demedi kimse xD nasılsınız bugun xD Genişletmek için tıkla ... iyiyiz
Fratt99' Alıntı: ne günaydını olm öglen oldu demedi kimse xD nasılsınız bugun xD Genişletmek için tıkla ... iyiyiz
Mehmet Emekli Yönetici Profili düzenle kısmından yapabilirsn --------------- Ekleme --------------- Fratt99' Alıntı: hmm tamam bi Mehmet abim vardı oda Kayseriliydi ondan sordum yoksa o musun diye Genişletmek için tıkla ... burdan başka yere pek takılmam
Profili düzenle kısmından yapabilirsn --------------- Ekleme --------------- Fratt99' Alıntı: hmm tamam bi Mehmet abim vardı oda Kayseriliydi ondan sordum yoksa o musun diye Genişletmek için tıkla ... burdan başka yere pek takılmam
Praetor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: 2 taneGörünmez war Pardon misafir Genişletmek için tıkla ... Sakıncası mı var?
rapman Üye Nadir' Alıntı: arkadaşlar oğlumlu falan konuşmayalım olur mu? Genişletmek için tıkla ... valla ben konuşmadım
Nadir' Alıntı: arkadaşlar oğlumlu falan konuşmayalım olur mu? Genişletmek için tıkla ... valla ben konuşmadım
Mehmet Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Sakıncası mı var? Genişletmek için tıkla ... kem küm ehe yok tabi hoşgeldin
Praetor Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: Ata hoş geldin.. Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: kem küm ehe yok tabi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Gönüldaş Kardeşliği Kardeş kardeşi arkadan vurur mu? İşte vurur: Atlayınca sırtına arkadan çarpmış oluyoruz
Nadir' Alıntı: Ata hoş geldin.. Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: kem küm ehe yok tabi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Gönüldaş Kardeşliği Kardeş kardeşi arkadan vurur mu? İşte vurur: Atlayınca sırtına arkadan çarpmış oluyoruz
Praetor Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: bu da önden çarpmak.. Genişletmek için tıkla ... Selam Güven'im!..
Mehmet Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Gönüldaş Kardeşliği Kardeş kardeşi arkadan vurur mu? İşte vurur: Atlayınca sırtına arkadan çarpmış oluyoruz Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Gönüldaş Kardeşliği Kardeş kardeşi arkadan vurur mu? İşte vurur: Atlayınca sırtına arkadan çarpmış oluyoruz Genişletmek için tıkla ...