Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yeter başım döndü sallana sallana:ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:d::d:

--------------- Ekleme ---------------

Ruzgardan nereye sürüklendigini bilmeyen yaprak gibiyken sigindim sana eger o rüzgar dinene kadar beni tutmayi basarabilirsen kuruyana kadar sende kalirim...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
mehmet abi ne bunlar :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Zamansiz geliyosun aklima zamansiz gece gündüz ayrimsiz ya bir isigin ortasinda dagitiyorsun aklimi yada gecenin bilmem kacinda bölüyorsun uykumu.Bazen unutmaya çalisirken seni ya gozlerin geliyor aklima ya hayalin çikiyor karsima unutuyorum unutmasinada seni degil senden baska herseyi...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Zamansiz geliyosun aklima zamansiz gece gündüz ayrimsiz ya bir isigin ortasinda dagitiyorsun aklimi yada gecenin bilmem kacinda bölüyorsun uykumu.Bazen unutmaya çalisirken seni ya gozlerin geliyor aklima ya hayalin çikiyor karsima unutuyorum unutmasinada seni degil senden baska herseyi...

:ağlarım:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Denize bakiyorum seni goruyorum, gokyuzune bakiyorum seni goruyorum, yildizlara bakiyorum seni goruyorum... ölürmüsün sanki biraz kenara cekilsen:D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Mehmet abiden inciler:d:
Hayırdır abi Hanımını babasının evine gönderdin şimdide özlüyor musun yoksa:d::d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yok be hiç tanımadığım bi numara sms atıyor durmadan arıyorum açmıyor telefonu bende buraya atıyorum:D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:naughty::naughty: o ooo mehmet abi yenge duymasın

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aman sus Nadide yerin kulağı var yanlış anlaşılma olur sonra:D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
0900 900 900 :d::d: