Anıl Umut
Emekli Yönetici
hayır abi ya ben o koca koca mesajları aşağı indirene kadar yoruluyorum vallaneden Anıl? gayet güzel olmuş..

Bir de bazen site yavaşlıyor bildiğimiz gibi,20 mesaj +mesaj paneli yüklenene kadar ohoooo..
hayır abi ya ben o koca koca mesajları aşağı indirene kadar yoruluyorum vallaneden Anıl? gayet güzel olmuş..

Hiç iyi olmadı 20 mesaj hem kotada 2 ye katladı![]()
işte bu kötü 
hayır abi ya ben o koca koca mesajları aşağı indirene kadar yoruluyorum valla
bir de bazen site yavaşlıyor bildiğimiz gibi,20 mesaj +mesaj paneli yüklenene kadar ohoooo..
Zensis Animated SMS v1.20 Symbian OSburdayım Haluk söyle?![]()
Nadir abiçoklu oyunları oraya atıyoruz Halitçiğim kural bu..
2 tane üst konu var abi ama öyle birde neden ordaki bölüm adı belli s60 v3 oyunları
Atacığım şok oldum anlamında yahu , sorun yokdikkat et kendine sen de Yürektesin
![]()
Arkadaşlar neden alınayım, kızayım kiAtacığım şaka yaptık yahu hemen alınma..bizde seni seviyoruz..![]()
Merak etmiştim sadece, yanlış anlamışsınız
Mustafa Ata'dan kaçar mıAta'nın da görmesini isterdim.BU PAZAR SÖZLENİYORUM !!!
Mesajı yazdım gönderdim ama acilen çıkmak zorundaydım, senin mesajını gördüm altta ama cevap yazamadım. Şimdi bir de baktım ki hemen silmiş üste taşımışsın 
Güzel haberlerini-fotoğraflarını bekliyorum mutlaka
Site eğer ki yavaşsa 10 mesajı da açmaz 20'yi de. Normal hızındayken de öyle büyük bir zaman farkı yaşanmaz Anılcımhayır abi ya ben o koca koca mesajları aşağı indirene kadar yoruluyorum valla
Bir de bazen site yavaşlıyor bildiğimiz gibi,20 mesaj +mesaj paneli yüklenene kadar ohoooo.
Hiç iyi olmadı 20 mesaj hem kotada 2 ye katladı![]()

Mustafa Ata'dan kaçar mıMesajı yazdım gönderdim ama acilen çıkmak zorundaydım, senin mesajını gördüm altta ama cevap yazamadım. Şimdi bir de baktım ki hemen silmiş üste taşımışsın
Allah mesud etsinGüzel haberlerini-fotoğraflarını bekliyorum mutlaka
![]()

Kayserililerin içinde kala kala gözüm mü açıldı ne...
Durumları biliyorsun.
Fotoğraf konusunda, siteye koymam ama sana PM'yle atarım. 

Kayserili kardeşlerimiz yaramış sanaAmin kardeşim.. Sağolasın..Evet..
Mesaj yazdığımda senin mesajını da gördüm. Güven Abinin sayfaya baktığını da görünce arada kaynamasın diye sildim ve tekrar yazdım.
Kayserililerin içinde kala kala gözüm mü açıldı ne...
Sabah saat 10 gibi almaya gideceğim. Haliyle 4-5 gün forum yasak olacak.
Durumları biliyorsun.
Fotoğraf konusunda, siteye koymam ama sana PM'yle atarım.
Eee darısı senin başına.. Seni ne zaman başı bağlı göreceğiz?
Balık yengemiz elini çabuk tutmalı kanımca..
![]()

Üyemiz olsun... Neyse, sana kolay gelsin, mutluluklar diliyorum.
Merhabalar Hüseyin kardeşimselamün aleyküm gönüldaşlar![]()