Çay kaşığı canım.. gittigidiyor'da satıyorlar bunu... :ehe :muha:
Samsunspor Emekli Yönetici Mustafa Furkan' Alıntı: Çay kaşığı canım.. gittigidiyor'da satıyorlar bunu... Genişletmek için tıkla ...
Mustafa Furkan' Alıntı: Çay kaşığı canım.. gittigidiyor'da satıyorlar bunu... Genişletmek için tıkla ...
Samsunspor Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: ben yavaştan kaçar iyi akşamlar size Genişletmek için tıkla ... Nadiş kendine iyi bak , iyi akşamlar
-YARINIYOK-' Alıntı: ben yavaştan kaçar iyi akşamlar size Genişletmek için tıkla ... Nadiş kendine iyi bak , iyi akşamlar
Samsunspor Emekli Yönetici sadecebirisi' Alıntı: Valla dıyecektım gönüldaşlar benden selam almıyor diyeEyvallah Güven Abi Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah yaa
sadecebirisi' Alıntı: Valla dıyecektım gönüldaşlar benden selam almıyor diyeEyvallah Güven Abi Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah yaa
' KalendeR ' Üye Ben burada pek aktıf degılım Güven Abi,arada bır gırıyorum pat selam kımlan bu dıyebılırsınız hani olur olurHak da verırım yani size
Ben burada pek aktıf degılım Güven Abi,arada bır gırıyorum pat selam kımlan bu dıyebılırsınız hani olur olurHak da verırım yani size
Anıl Umut Emekli Yönetici sessiz-kral' Alıntı: ne güzel Genişletmek için tıkla ... Hem de ne ne ne güzel.. Buda mı mehdi yoksa