Dayım hoş geldin :sarıl:
Samsunspor Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: Dayım hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Çiçeğim Yeğenimmm .. Mustafa Furkan' Alıntı: Bir soru sordum Nadide ! Hoş geldin Güven Abi.. Genişletmek için tıkla ... Mustafam hoş buldum şafak 3.5 mu
-YARINIYOK-' Alıntı: Dayım hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Çiçeğim Yeğenimmm .. Mustafa Furkan' Alıntı: Bir soru sordum Nadide ! Hoş geldin Güven Abi.. Genişletmek için tıkla ... Mustafam hoş buldum şafak 3.5 mu
Anıl Umut Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: selam dostlar.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Diğer gönüldaşlar hepinize merhabalar Güven Abi,Mustafa Abi,Nadide Abla,Huriş
Nadir' Alıntı: selam dostlar.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Diğer gönüldaşlar hepinize merhabalar Güven Abi,Mustafa Abi,Nadide Abla,Huriş
Samsunspor Emekli Yönetici az bişi daa idare edin de beni Mustafa Paşam , hazır Ferraride iken biraz oyun açalım
Mustafa Furkan Üye Mehmet' Alıntı: Selamlar şafak 83.5 saat Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam abi.. Hoş geldin.. 83.5 saat sonra hasret bitiyor..
Mehmet' Alıntı: Selamlar şafak 83.5 saat Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam abi.. Hoş geldin.. 83.5 saat sonra hasret bitiyor..
Mustafa Furkan Üye Abi maşallah saat gibi adamsın.. Ben saatleri saymakta zorlanıyorum ama senin maşallahın var.
Mehmet Emekli Yönetici Mustafa yaklaşık 5000 dakika 300000 saniye kaldı --------------- Ekleme --------------- Maşallah site uçuyor dün buralara gelmek mısıra piramitlere gitmek gibi birşeydi
Mustafa yaklaşık 5000 dakika 300000 saniye kaldı --------------- Ekleme --------------- Maşallah site uçuyor dün buralara gelmek mısıra piramitlere gitmek gibi birşeydi