nasıl gidiyor abi ayın üyeliği gerçi sen milenyumun üyesisin bence![]()

çok gurur verici Halitim yaa , sürekli ekran görüntüsü alıp , turuncu halimi ölümsüzleştiriyorum 

selamiye aleyküm ağalar

eyvallah ağalar, sana pembe renk bi rütbe vermeyi düşünüyoruz halit![]()
Hoşbuldum,Sana iyi geceler abi güle güle
Hayırlı geceler Anıl , hoş geldin ... ben yavaş yavaş çıkıyorum , hepiniz Yürektesiniz![]()

Hepinize hayırlı geceler,merhabalar.
Hayırlı geceler Anıl , hoş geldin ... ben yavaş yavaş çıkıyorum , hepiniz Yürektesiniz![]()
Benim gelmemle 2 kişi çıktı
Ben çıkayım o zaman beyler

Alemsin Abi yaooyy oooy oyyçok gurur verici Halitim yaa , sürekli ekran görüntüsü alıp , turuncu halimi ölümsüzleştiriyorum
![]()
ben onu almayı unuttum yabide o turuncu renge çok alışmıştım keşke renk verseler her üye kendini renkli görseerolcum duyrulur yönetime ilet bu öneriyi
![]()
sana pembe renk bi rütbe vermeyi düşünüyoruz halit![]()
Neden aklımıza gelmedi bu
İyi geceler Güven...Hayırlı geceler Anıl , hoş geldin ... ben yavaş yavaş çıkıyorum , hepiniz Yürektesiniz![]()
Direk satışı koydu ya, helal olsun vallahi...paşazadeeskiden olsa yakındı arkadaşlar var orda okuyan onlar gelsin
![]()
Görüşelim o zaman bir Mehmet'le...evet , değişik ifadeler oluşmaya başlıyor hatta Mehmet de bol bol var![]()
3g bağlantı kuralım abi ataya![]()
http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-tema-istekleri/nokia-nseries-siyak-black-tema-217620.htmlkonu çok ilginç yaaa , 2 de teşekkür alması asıl ilginçlik de ...Ata , en alttaki mesaj ile seve seve ilgilenirsin sanırım
![]()
Bir bakalım...
Alınganlığın da bu kadar ucuzu yaniBenim gelmemle 2 kişi çıktıBen çıkayım o zaman beyler
![]()

Benimki alınganlık değildi.Bir bakalım...Alınganlığın da bu kadar ucuzu yani
![]()

Hadi lenBenimki alınganlık değildi.
Bu arada enim alınganlıklarım ucuz olmaz
![]()

İyi geceler bakalım... Çık...
Ben de worms oynayacağım seneler sonra