Diyarbakırın kendini aşıp bizi mutlu edeceğini canı gönülden ümit ediyorum:ehe :d::d::d::d:
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Mehmet' Alıntı: Diyarbakırın kendini aşıp bizi mutlu edeceğini canı gönülden ümit ediyorum Genişletmek için tıkla ...
Mehmet' Alıntı: Diyarbakırın kendini aşıp bizi mutlu edeceğini canı gönülden ümit ediyorum Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS Admin Mehmet' Alıntı: futbolda daima 3 ihtimal vardir 0-2 ihtimalinin gerçekleşme ihtimali mucizede olsa ümit ediyorum Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin . Nice ümitler o halde ..
Mehmet' Alıntı: futbolda daima 3 ihtimal vardir 0-2 ihtimalinin gerçekleşme ihtimali mucizede olsa ümit ediyorum Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin . Nice ümitler o halde ..
Mehmet Emekli Yönetici Neyse arkadaşlar latife yaptığımın farkındasız özellikle bu maçta Fenerbahçeyi destekliyecem umarım mesaj alınmıştır
Neyse arkadaşlar latife yaptığımın farkındasız özellikle bu maçta Fenerbahçeyi destekliyecem umarım mesaj alınmıştır
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi arkadaşlar benim gözler sos veriyor artık..daha fazla kalamayacağım..hepinize iyi akşamlar,iyi forumlar..
arkadaşlar benim gözler sos veriyor artık..daha fazla kalamayacağım..hepinize iyi akşamlar,iyi forumlar..
DiaBLoS Admin Bende çıkıyorum valla . Biraz meyve yiyeyim takılayım tv ye . Sonra da nefis bir uyku .. Herkese iyi geceler . Mehmet abi , Nadir hocam iyi geceler . Görüşürüz .
Bende çıkıyorum valla . Biraz meyve yiyeyim takılayım tv ye . Sonra da nefis bir uyku .. Herkese iyi geceler . Mehmet abi , Nadir hocam iyi geceler . Görüşürüz .
Samsunspor Emekli Yönetici Dostlar sizi Seviyorum , hep Yürektesiniz .. kısa bir süre Ferrari geçti elime biraz oyun vereyim de sonra yine Hacı ya devam --------------- Ekleme --------------- Dostlar sizi Seviyorum , hep Yürektesiniz .. kısa bir süre Ferrari geçti elime biraz oyun vereyim de sonra yine Hacı ya devam
Dostlar sizi Seviyorum , hep Yürektesiniz .. kısa bir süre Ferrari geçti elime biraz oyun vereyim de sonra yine Hacı ya devam --------------- Ekleme --------------- Dostlar sizi Seviyorum , hep Yürektesiniz .. kısa bir süre Ferrari geçti elime biraz oyun vereyim de sonra yine Hacı ya devam