Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Selamlar..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kullanın birşey demiyorum..herkesin kendi tercihi tabii..:sarıl:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uhhuhuuhh..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
a.slm mustafa hoş geldin

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
nasılsın mustafa sen sormadın ama ben sorayım :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
gidiyoruz Mustafa sen nasılsın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende geliyom Mehmet..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bende geldim bende

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Nadir Hocam bilmeden bir hata işlediysek bunu bilmek hakkımız sanırım..
Dilerseniz gelmem konuya..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla Mustafa benim tavrım herkese..benim çizgim,dünya görüşüm belli..içki muhabbetleri,maç muhabbetleri (Nadide senden özür diliyorum) karı-kız muhabbetlerine tavır koyarım..o muhabbetler sitenin uygun yerlerinde yapılıyor zaten..biz burda seviyeli,eğlenceli bir grup kurduk..bu grubu ssabote etmeye çalışanlara karşı tavrımda sert olur..ha ben istediğim yere mesaj yazarım,sitede herkes hürdür diyen olursa kendisini burda görmeyiz..
Kusura bakma Mustafa 2 gündür seviye bozuldu burda..bu duruma tavır koymam gerekiyordu..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hocam sizi anlıyorum ve zaten gözle görülür bir gerçek bu.. Ama tavrınız herkese olursa bu gerçekten haksızlık olur. 2 gündür dikkatimi çekiyor hocam selamımı almıyorsunuz. Hatam varsa kabul eder, kenara çekilirim hocam..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Nadir Hocam bilmeden bir hata işlediysek bunu bilmek hakkımız sanırım..
Dilerseniz gelmem konuya..

:allalla:

valla Mustafa benim tavrım herkese..benim çizgim,dünya görüşüm belli..içki muhabbetleri,maç muhabbetleri (Nadide senden özür diliyorum) karı-kız muhabbetlerine tavır koyarım..o muhabbetler sitenin uygun yerlerinde yapılıyor zaten..biz burda seviyeli,eğlenceli bir grup kurduk..bu grubu ssabote etmeye çalışanlara karşı tavrımda sert olur..ha ben istediğim yere mesaj yazarım,sitede herkes hürdür diyen olursa kendisini burda görmeyiz..
Kusura bakma Mustafa 2 gündür seviye bozuldu burda..bu duruma tavır koymam gerekiyordu..
:allalla:

Hocam sizi anlıyorum ve zaten gözle görülür bir gerçek bu.. Ama tavrınız herkese olursa bu gerçekten haksızlık olur. 2 gündür dikkatimi çekiyor hocam selamımı almıyorsunuz. Hatam varsa kabul eder, kenara çekilirim hocam..

Ne oluyor yahu :allalla:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Senin daha iyi bilmen lazım Nadide..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben anlıyorum Hocayı Mustafa bize bile tavır yapıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mustafacığım kusura bakma..üzmek istemiyorum..üzüldünde lafım buraya takılıp bizim muhabbetimizi bölenlere..

Godfather

Godfather

Üye
S.a Gençlik ben geldimmmm :oley ay pardon yanlış yazmışım yaşlılık yazacaktım:islik :ehe

Üst Alt