İyi geceler Güven..
-YARINIYOK- Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Hoş geldin Abla , nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Günaydın ablam Mehmet' Alıntı: .günaydın gençler Genişletmek için tıkla ... ben gencim günaydın Nadir' Alıntı: Günaydın gönüldaşlarım.. Genişletmek için tıkla ... günaydın gönüldaş
TuRkiShCowboy' Alıntı: Hoş geldin Abla , nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Günaydın ablam Mehmet' Alıntı: .günaydın gençler Genişletmek için tıkla ... ben gencim günaydın Nadir' Alıntı: Günaydın gönüldaşlarım.. Genişletmek için tıkla ... günaydın gönüldaş
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici İyi ne kelime abi sabah 6 da yine köpek pisliği temizledim süperim yani
Mehmet Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: İyi ne kelime abi sabah 6 da yine köpek pisliği temizledim süperim yani Genişletmek için tıkla ... sus daha kahvaltı yapmadım --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: çok şükür iyiyim Genişletmek için tıkla ... Allah iyiliğini versin
TuRkiShCowboy' Alıntı: İyi ne kelime abi sabah 6 da yine köpek pisliği temizledim süperim yani Genişletmek için tıkla ... sus daha kahvaltı yapmadım --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: çok şükür iyiyim Genişletmek için tıkla ... Allah iyiliğini versin