:d::d::d::d::d:
huri$ Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur ablam afiyet olsun --------------- Ekleme --------------- sorma ya herkes gizli Genişletmek için tıkla ... offff allah razi olsun yaa ak pak gelinler ol in$allah tù tù tù ma$allah sana
-YARINIYOK-' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur ablam afiyet olsun --------------- Ekleme --------------- sorma ya herkes gizli Genişletmek için tıkla ... offff allah razi olsun yaa ak pak gelinler ol in$allah tù tù tù ma$allah sana
-YARINIYOK- Üye ablam ya güldürdün beni müşteri bana baktı delimi bu diye --------------- Ekleme --------------- nadir abi doydun mu daha bişeyler hazırlayayım mı --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme ---------------
ablam ya güldürdün beni müşteri bana baktı delimi bu diye --------------- Ekleme --------------- nadir abi doydun mu daha bişeyler hazırlayayım mı --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme ---------------
huri$ Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ablam ya güldürdün beni müşteri bana baktı delimi bu diye --------------- Ekleme --------------- nadir abi doydun mu daha bişeyler hazırlayayım mı Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK-' Alıntı: ablam ya güldürdün beni müşteri bana baktı delimi bu diye --------------- Ekleme --------------- nadir abi doydun mu daha bişeyler hazırlayayım mı Genişletmek için tıkla ...
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi sağol Nadidem doymak ne kelime ölüyom açlıktan..ben sanal değilde gerçek birşeyler yiyim.. görüşmek üzere..
sağol Nadidem doymak ne kelime ölüyom açlıktan..ben sanal değilde gerçek birşeyler yiyim.. görüşmek üzere..
-YARINIYOK- Üye nadir abimi hep açıktırdım kendimi bile acıktırdım yaf oysa 3 porsiyon pasta yedim afiyet şeker olsun abi
nadir abimi hep açıktırdım kendimi bile acıktırdım yaf oysa 3 porsiyon pasta yedim afiyet şeker olsun abi
-YARINIYOK- Üye yaf siz bari evdesinin atıştırın bişeyler ya benim gibi olsanız --------------- Ekleme --------------- güven dayı gel sayfayı 900 yapak
yaf siz bari evdesinin atıştırın bişeyler ya benim gibi olsanız --------------- Ekleme --------------- güven dayı gel sayfayı 900 yapak
-YARINIYOK- Üye Mehmet' Alıntı: Nörüyonuz kardaşlıklar Genişletmek için tıkla ... mehmet abi aktifsin ama bu gün buraya gelmiyorsun neden --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: sıkıldım yaww.. Genişletmek için tıkla ... neden abi ya
Mehmet' Alıntı: Nörüyonuz kardaşlıklar Genişletmek için tıkla ... mehmet abi aktifsin ama bu gün buraya gelmiyorsun neden --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: sıkıldım yaww.. Genişletmek için tıkla ... neden abi ya