nasil aradi gozlerin nadidekıskanç ablam hoş geldinnerelerdesin yaf gözlerim seni aradı
![]()

geçmiş olsun Huriş naptın?
Geçmiş Olsun Huriş
Allah şifalar versin ..
misafirimin kizini kucaklayip yukari attim ben hep oyle severim cocuklari daa bilegim kitladi bende onemsemedim once ama sonra butun koluma vurdu acisi agrisioy ablam geçmiş olsun yeni mi sakatladın geçen akşam pek sorunlu gözükmüyordu![]()
tekrar sagolunpeki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İnşallah Huriş ,sonra da böle onnııcaaz
hele bi iyile$sindekiz bende seni ariyorum ilk geldigimde bakiyom arkada$ listeme kimler online diye anaa herkes gizlinasılmı aradı

hani nerde ben kimseyi gormuyomaaa kim gelmiş jackalx_06 h.geldin![]()
te$ekkurler insallahgeçmiş olsun abla yaa..İnşallah çabuk iyileşir..Nadide çok acıktım yaaa..mutfakta birşeyler var mı?
kiskandimoynarık tabi ooo roman misket halay daha neler neler her telden çalarız pazarda nişan var kurtları dökecem![]()

peki sagolYeni gelenler hoşgelmiş .. Huriş tekrar geçmiş olsun Yürektesin ben diğer bölüme göz atıyorum![]()
nadide çayda yap KIShemen geliyor nadir abi olmaz mı
pekihele bi iyile$sinde
kiz bende seni ariyorum ilk geldigimde bakiyom arkada$ listeme kimler online diye anaa herkes gizli
hani nerde ben kimseyi gormuyom
nadide çayda yap KIS
ooo Nadidem çok sağol gözüm gönlüm doydu valla..ellerine sağlık..bana müsaade ben yemeğimi yiyim..![]()

afiyet olsun yee yee sen tikinmana bak biz nadideyle bekleriz burayiooo Nadidem çok sağol gözüm gönlüm doydu valla..ellerine sağlık..bana müsaade ben yemeğimi yiyim..![]()

biliyom kis ama genede ariyorum seni benben gizli değilim
geri gitti yazmadan
bizde bu modaya uyuyoz ne demi$ler modaya uyma modasizda kalmabugünlerde de gizli olmak moda neyse..![]()