Hacıyla hoca arasında kalan genelde bacı olur ama, dikkat et sen GüvenAta , bizim gönüldaşlara baksana .. Biri Hacı biri Hoca, ben kaldım arada![]()

Hala gülüyorum ya!.. Bir insan nasıl olur da böyle bir üye adı alırMaxiCep.Com - Profil bilgileri: Anabenieversene
Niyeti bozmuş adam
Ne tartışılmıştı? Neler silindi benim haberim yok???O kadar yazdım hep silinmiş Güven senin sayfaya burdan tekrar tebrik ederim![]()
Ben seni yalnız bırakmamHocayı mod yaptılar dosyalarla uğraşıyor Güven ayın üyesi oldu tebrik kabul ediyor bende burda sap gibi kaldım![]()

Yok böyle şeylerhttp://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/mahkemelerde-sorulan-sorular-290447.html sorulara bak Ata amerikalı avukatlar![]()

dosyalar bölümü 1,kendi açtığım konular 2,özel mesajlaşmalar 3,profil mesajları 4 bittim yaw..Hocayı mod yaptılar dosyalarla uğraşıyor Güven ayın üyesi oldu tebrik kabul ediyor bende burda sap gibi kaldım![]()

Zaten bende inanmamıştımYok böyle şeyler![]()
:yavaş yaw başım döndüdosyalar bölümü 1,kendi açtığım konular 2,özel mesajlaşmalar 3,profil mesajları 4 bittim yaw..![]()

dosyalar bölümü 1,kendi açtığım konular 2,özel mesajlaşmalar 3,profil mesajları 4 bittim yaw..![]()
hepsine bedel Hocam