Praetor
Emekli Yönetici
N73'de çalışır mıevet Mustafa en favori oyunlar bunlar. Ben de bi de bilardo var süper zevkli. Bir de sensor oyunları, pandamanda resco ve miragemoney .. Deli bşey tlf.u çevirerek oynuyosun![]()

N73'de çalışır mıevet Mustafa en favori oyunlar bunlar. Ben de bi de bilardo var süper zevkli. Bir de sensor oyunları, pandamanda resco ve miragemoney .. Deli bşey tlf.u çevirerek oynuyosun![]()

Slovoed classic English-Turkish-English DictionaryMehmet , Ata neyi yüklednz link atarsanz ben de bakim
Şu anda bu programı hafızadan tam olarak silmek için ne yapmam gerekir?Demem o ki 2. denemende 2sinide telefon hafızasına kurdun değilmi simdi sil programı önce 501 kb olanı sonra 766 kb olanı telefon hafızasına kur şimdi denedim gayet güzel çalışıyor
uygulama yöneticisine gir slovedi silSlovoed classic English-Turkish-English Dictionary
Şu anda bu programı hafızadan tam olarak silmek için ne yapmam gerekir?
kaymak gibi kuruldu bendetext dosyasını da xplore ile açtım kopyaladm il.acı yapıştırdım fu.ll oldu
İkonu da ansiklopedi gbi Maaşallah![]()

evet Mustafa en favori oyunlar bunlar. Ben de bi de bilardo var süper zevkli. Bir de sensor oyunları, pandamanda resco ve miragemoney .. Deli bşey tlf.u çevirerek oynuyosun![]()
Bir de SEGA oyunu Captain Tsubasa vardı. Emulatör kurup onu da oynuyordum. Klasik bir fps. Ama oyun dünyasındaki klasik korku oyunlarındandır. Biz forumdaki Mr. Crunch ile oynardık birlikte, tek başına oynamak zor gibiTavsiye ederim. Zombiler var tabii...
Zombiler varsa tamamdır. Hemen indiriyorum. Teşekkürler. 
başınız büyük belada..![]()

n95v3.2evet Mustafa v3

Güven kafayı yicemsen bir denesene programı bende çalışıyor
![]()