Önce dene güncelleştirme hatası derse sil uygulamalarıda direl uygulama yöneticisinden kaldır fazla artık bırakmasınSilmem gerekir mi?..
Selamlar..
F.E.A.R. 2'yi de indirdim.
Bu gece yine uyku yok bana..![]()

v5 uygulama indirdim mi ki ben bugünAtacığım birde v5 uygulamaları karıştırma onlar n73 te çalışmayabilir![]()
Dikkat ediyorum versiyonuna yahu
Yükledim. Zaten var üstüne yüklemek ister misin dedi, heee dedim, yükledi. Ama yine çalışmadı :/ Neyse, bir başka SlovoEd paylaşımına artıkÖnce dene güncelleştirme hatası derse sil uygulamalarıda direl uygulama yöneticisinden kaldır fazla artık bırakmasın

şimdi indirip deneyecemv5 uygulama indirdim mi ki ben bugünDikkat ediyorum versiyonuna yahu
Yükledim. Zaten var üstüne yüklemek ister misin dedi, heee dedim, yükledi. Ama yine çalışmadı :/Neyse, bir başka SlovoEd paylaşımına artık

Uğraşma yahu misafir falan var, bakarsın bir araşimdi indirip deneyecem![]()
Doom serisi iyidir...F.E.A.R. bile korkutamıyor beni...
Yok mu bildiğiniz korku oyunu ağalar?![]()
Doom serisi iyidir...

--------------- Ekleme ---------------
resident evil mi devil mi ne vardı Mustafa

ben bounce oynuyorum bi de balık tutma ve poker var. Ama bunlar n-gage oyunu

Klasik bir fps. Ama oyun dünyasındaki klasik korku oyunlarındandır. Biz forumdaki Mr. Crunch ile oynardık birlikte, tek başına oynamak zor gibiKonusu ne ola ki?![]()
Tavsiye ederim. Zombiler var tabii...
Yüklemez olur muyum, yükledim elbette... Allah Allah... Neden olmadı acaba yahuAta denedim çalışıyor valla 2 dosyayıda yükledin değilmi