Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Selam gençler hepinize kolay gelsin fazlada takmayın bazı şeyleri bizim burda biri az bi farkla tıp fakültesini kaçırdı şimdi kafayı bozdu resmen deli oldu evden kaçıp sokaklarda yaşiyor Allah insanın aklını almasın çok zor hepinize başarılar Allah zihin açıklığı versin doktordan yeni geldim atlatamadım gitti gribi bizim Mehdinin yazısinı indirdim onu okuyorum bende

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:d::d: Mehmet sanki bu konuya yuvarlanmışsın gibi geldi bana :d::d:

--------------- Ekleme ---------------

onu Mehmet abinle paslaş o daha iyi bilir benden . kablosuz olsa sorun değildi . wapdan gprsden sakın girme su gibi kontor atar . sen daha iyi bilirsin internet paketleri var . alırsın ondan cepden programları biz araştırırız :op:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
E65 ram ne kadarki:hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ben araştırıyom şimdi Mehmet . ama çok zor olur di mi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ram durumuna bağlı benim 20 mb ram en dandik ucweb yarım saatte dolduruyor kapat aç sinir ediyor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
kapat açma Mehmet ya c' de cache klasörünü sil x-ploreden devam et ... ben n95 8 gb ile kendi tarayıcısından 15-20 dk. zor durabiliyorum . cache yi siliyorum sürekli

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neler dönüyor arkadaşlar? evin şarteli atmış bende elektrikler niye kesildi diyom..:ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yok cacheyi telefonun kendi tarayısı dolduruyor onu bilıyom bu ucweb nereyi dolduruyor bulamadım galiba geçici olarak ram doluyor telefonu kapatınca ram sıfırlanıyor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
neler dönüyor arkadaşlar? evin şarteli atmış bende elektrikler niye kesildi diyom..:ehe

:ehe:ehe aman Hocam , senin şarteller sağlam olsun da yeter bize :d::d:

Yok cacheyi telefonun kendi tarayısı dolduruyor onu bilıyom bu ucweb nereyi dolduruyor bulamadım galiba geçici olarak ram doluyor telefonu kapatınca ram sıfırlanıyor

hmmm doğru diyosun Mehmet , bence de rami dolduruyor . yoksa kapatıp açınca sıfırlamazdı :oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hoşgeldin Hocam mum lazımmı:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok yok var mumumuz sağolasın..benim şarteller iyi Güven şükür..son orucumu da bitirdim..herşey güzel..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kur'an gelecekten gelen bır kıtap ve bız aslında su anda bırer ölüyüz sadece geçmişimiz yasıyoruz.Cunkı dıkkat ettım Kurandakı cumleler hep bız sıze demedık mı ıle baslıyor.Yanı sankı bızı karsına almıs hesap sorup yaptıklarımızı görmemızı saglıyor.sannkı dersın mahserdesın.:sValla etkılendım:aman2:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ohh çok şükür Nadir , Allah kabul etsin :)

yahu Mehmet bırak şu zırvalıkları .. mehdi istanbuldaymış çalışmalara başlamış :d::d: ağcadan bahsediyo galiba :kop:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaw 18 yaşımdan beri mehdi geliyor hala gelecek..gariplerim kendilerini bu şekilde avutup duruyorlar..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:d::d:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:d::d: taaa annem bile diyo , çocukken geliyo derlerdi diye nerden geliyosa artık Tövbe Tövbe 50 senedir gelemedi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öyle Mehmet bu tür kişiler daha yeni bir cemaate ya da tarikate katılmış kişiler olur..herşeyi yeni keşfederler şeyhlerinin söyledikleri şeyler onlar için Kur'an'dan bile önemlidir daha yeni oldukları için oturmamış bir kişilikleri ve tutucu olma meyilleri vardır..boş yere tartışmaya girerler..en iyisi uğraşmamak..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:d::d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaa bu tür söylemlerle kişileri kendilerine bağlarlar onları kendi emelleri için kullanırlar..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
zaten amaç bir şekilde o zırvaları okutturmaktır :oke:

--------------- Ekleme ---------------

60 sayfa zırvalık için uğraşacağımıza her gün 1 sayfa Kur 'an-ı Kerim okuyalım

Üst Alt