Samsunspor
Emekli Yönetici
deccal ata
samsunum demiş sana uzunmu kısa mı?![]()
Wuhhuuuuuuuuuuuu

deccal ata
samsunum demiş sana uzunmu kısa mı?![]()

o aslında samsun değil maltepe görünüşü aldatmasın diyecektim küserde yazmaz diye demedimWuhhuuuuuuuuuuuu![]()

mesajlar niye çıkmıyor ben lanetlendin miMehmetce38™;1980943' Alıntı:Mehdi hatlarımı kesti ne giremiyorum konuya
--------------- Ekleme ---------------
o aslında samsun değil maltepe görünüşü aldatmasın diyecektim küserde yazmaz diye demedim![]()

İngilizce sınavım gönüldaşlar, şans dileyin

Siber hamallık butaşısak dedim ama beraber.ayrıca konu taşıyan hamalda görmedim daha![]()
Beraber taşıma ayağına admin olma hevesini de sezmedim değil ya neyse 

Mehmetce38™;1980908' Alıntı:Dikkat Dikkat deccal ortaya çıktı herkes saklansın deccal Ata imiş
![]()
Yahu sen de her gece bitiyorsun bir sonunu göremedik dahamehdi konusunda Ata ve Mehmet bitirdiniz beni , yıkıldııımmmm![]()
Allah yardımcın olsun Atam başarılar..
Ata başarılar kardeşim , Allah zihin açıklığı versin , sorular bildiğin yerlerden gelsin![]()
Teşekkürler arkadaşlar eh işte idi... Bakalım perşembe günü 2. bölümü var, o daha ciddi...Mehmetce38™;1981103' Alıntı:Başarılar Ata dualarımız senle![]()
Bir ingilizce kursuna gidiyorum da onun sınavı Ali...DiaBLoS™;1981150' Alıntı:Ata ne sınavı bu yaw . Ne için .?
Üst konu olma etkisi mi acabaAleyküm selam Ali..hoş geldin..bura baya sakinleşti..