şükür iyiyiz her günkü yorgunluk işte..
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmetce38' Alıntı: Yarın dükkanı kapatıyon gözün aydın Hocam Genişletmek için tıkla ...
haltie Üye Mehmetce38™;1961758' Alıntı: Yarın dükkanı kapatıyon gözün aydın Hocam Genişletmek için tıkla ...
Mehmetce38™;1961758' Alıntı: Yarın dükkanı kapatıyon gözün aydın Hocam Genişletmek için tıkla ...
Mehmet Emekli Yönetici Güven cumartesi akşamı ben yanlızım evde telefonda konuşalım şöyle uzunca ama turkcel hattını buldun mu --------------- Ekleme --------------- Niye ki Hocam dinlen evde ne güzel --------------- Ekleme --------------- misafir bakıyor
Güven cumartesi akşamı ben yanlızım evde telefonda konuşalım şöyle uzunca ama turkcel hattını buldun mu --------------- Ekleme --------------- Niye ki Hocam dinlen evde ne güzel --------------- Ekleme --------------- misafir bakıyor
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet akşamları çok zor yaaa , bulamadım hattı ama yine bakarım , bakarız güleriz yine İnşallah
DiaBLoS Admin Tekrar Selamünaleyküm . Hayırlı akşamlar. Bir mesai gününü daha geri de bırakmış oluyoruz . Oh ne güzel .
Tekrar Selamünaleyküm . Hayırlı akşamlar. Bir mesai gününü daha geri de bırakmış oluyoruz . Oh ne güzel .
Mehmet Emekli Yönetici Bizde gündüzleri konuşuruz --------------- Ekleme --------------- Aleyküm Selam Ali hoşgeldin
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi DiaBLoS™;1961871' Alıntı: Tekrar Selamünaleyküm . Hayırlı akşamlar. Bir mesai gününü daha geri de bırakmış oluyoruz . Oh ne güzel . Genişletmek için tıkla ... sorma valla ne güzel oluyor Aliciğim..bu arada hoş geldin..
DiaBLoS™;1961871' Alıntı: Tekrar Selamünaleyküm . Hayırlı akşamlar. Bir mesai gününü daha geri de bırakmış oluyoruz . Oh ne güzel . Genişletmek için tıkla ... sorma valla ne güzel oluyor Aliciğim..bu arada hoş geldin..
DiaBLoS Admin Hoşbulduk . VaLLahi bomba gibiyim . Akşam ki maça . Bu hafta çok hırslı olacağız . Tek hedef galibiyet . Baklavalar bizim olacak .
Hoşbulduk . VaLLahi bomba gibiyim . Akşam ki maça . Bu hafta çok hırslı olacağız . Tek hedef galibiyet . Baklavalar bizim olacak .
tragedie Emekli Yönetici Eyvallah güven abi iyiyim bende daim olsun abi abi bu ezel işi Kafamı bozdu bu hafta yayınlanmadı ayın 25 inde atv de yayınlancakmış
Eyvallah güven abi iyiyim bende daim olsun abi abi bu ezel işi Kafamı bozdu bu hafta yayınlanmadı ayın 25 inde atv de yayınlancakmış