yemek hazır buyrun:ehe
Mehmet Emekli Yönetici yemek hazır buyrun Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
-YARINIYOK- Üye iyi geceler rüyanda maxiyi görme ay ne gecesi iyi uykular --------------- Ekleme --------------- abi bu sofra sana mı ait iyide bu yemek sofrası değilki içki sofrası gibi nadir hocam görmesin bunu
iyi geceler rüyanda maxiyi görme ay ne gecesi iyi uykular --------------- Ekleme --------------- abi bu sofra sana mı ait iyide bu yemek sofrası değilki içki sofrası gibi nadir hocam görmesin bunu
Mehmet Emekli Yönetici Bende burdaymda içki kullanmıyorum arkadaşlarla bahçedeki evdeyiz kar yağıyor çalışamadık balık pişirdik
Bende burdaymda içki kullanmıyorum arkadaşlarla bahçedeki evdeyiz kar yağıyor çalışamadık balık pişirdik
-YARINIYOK- Üye mehmet abi zaten açım ne yaptın ya balıkta çok güzel gözüküyor gözüm kaldı adresimi versem bi parça yollar mısın evlere servisiniz var dimi
mehmet abi zaten açım ne yaptın ya balıkta çok güzel gözüküyor gözüm kaldı adresimi versem bi parça yollar mısın evlere servisiniz var dimi
Mehmet Emekli Yönetici Nadide Hocam buyrun --------------- Ekleme --------------- Yollarım Nadide ama 3 günde zor gelir
-YARINIYOK- Üye Mehmetce38™;1956884' Alıntı: Nadide Hocam buyrun Genişletmek için tıkla ... abi şunu yazarken araya virgül koy yoksa nadir hocamı nadide yapacaksın Nadide , hocam --------------- Ekleme --------------- olsun abi ben beklerim tamam hiç bişey yemeyecegim 3 gün ama sen tepsinin hepsini yolla o zaman parça işi yapma
Mehmetce38™;1956884' Alıntı: Nadide Hocam buyrun Genişletmek için tıkla ... abi şunu yazarken araya virgül koy yoksa nadir hocamı nadide yapacaksın Nadide , hocam --------------- Ekleme --------------- olsun abi ben beklerim tamam hiç bişey yemeyecegim 3 gün ama sen tepsinin hepsini yolla o zaman parça işi yapma
-YARINIYOK- Üye Mehmetce38™;1956906' Alıntı: Yok böyle yakışıyor Nadir Nadide Güven Genişletmek için tıkla ... o sıralama öyle değildi Nadide Nadir Güven idi
Mehmetce38™;1956906' Alıntı: Yok böyle yakışıyor Nadir Nadide Güven Genişletmek için tıkla ... o sıralama öyle değildi Nadide Nadir Güven idi