Sehzade
Üye
Sa Cemaat Ve Bu Bereket Gönül Dasların BereketiGünde 280 mesaj ortalamasıyla forumun en bereketli konusu ilan ediyorum bu konuyu
Merhaba arkadaşlar...

Sa Cemaat Ve Bu Bereket Gönül Dasların BereketiGünde 280 mesaj ortalamasıyla forumun en bereketli konusu ilan ediyorum bu konuyu
Merhaba arkadaşlar...

hb abiAleyküm Selam Farukhoş geldin haytaaa
![]()
uzun sureden sora nete girebildim mehmet abi buralardamı?Günde 280 mesaj ortalamasıyla forumun en bereketli konusu ilan ediyorum bu konuyu
Merhaba arkadaşlar...

Hoşgeldin Faruk nasıl oldu okul işi...

hb abi basından kotu isler gecmis kusura bakma gecmis olsun diyemedimMehmetce38™;1939942' Alıntı:Hoş geldin Faruk

davutum hb. Okul isi Hala askıda Gitmiyorum Sİmdilik Toplantı Olunca Konusulacak İnsallah Geri AlınırımDavut™;1939940' Alıntı:Hoşgeldin Faruk nasıl oldu okul işi...
abi senin lafın vardı atılırsa girmicem falanbak gördüğün gibi Mehmet burda Faruk ,, yuppii çekiyor ..
evet Davut , tatil başlasın yine olur
--------------- Ekleme ---------------
Yalan olmuşa benziyor![]()

Ben hep buradayım da her zaman yazmıyorumMerhaba Ata ... Hoş Geldin , Burada Seni Görmek Çok Hoş![]()
Ama ortalamanızı görünce dayanamadım
Ben sizin oyunumda varolmanızı, oyunuma hoşgelmenizi isterdimMehmetce38™;1939935' Alıntı:Merhabalar hoş geldiniz sefalar getirdiniz sağolun varolun![]()

yine var Faruk , sen o okuldan atıl ben de burdan attırıcam kendimi , attırıcam derken yanlış anlamayın .. töbe töbee![]()
bakalım insallah atılmazsın burdan benimde isime gelir bende atılmam 
eywallah abi saolasınMehmetce38™;1939956' Alıntı:sağol Faruk senin başınada kötü şeyler gelmiş geçmiş olsun
eywallah abiİyi yapmışsın Ata....
Faruk unut atılma işini ..

Ben hep buradayım da her zaman yazmıyorumAma ortalamanızı görünce dayanamadım
Ben sizin oyunumda varolmanızı, oyunuma hoşgelmenizi isterdim
Adana - Kayseri arası bayağı kısa bir mesafe de![]()
diş yaptırıyorum yoksa bende çok isterdim