insallah davutm dunden beri bisey yemedim basım catlıyor artık ama daha oncede boyle olaylar oldu bir mikrop yuzunden benide yaktılar okul sahibinin esi bile beni savunuodu :SDavut™;1933866' Alıntı:O zaman atılmazsın Faruk...
Biri'nin hayatını böyle bitiremezler..
abi korkmamak elde deil gelecegimle oynanıyorAleykümSelam Ali..
Faruk geçmiş olsun , bir şey olmaz korkma

saol ali abi bakalım bugun kesin sonuc cıkacak atıldımmı atılmadımmı diyeDiaBLoS™;1933885' Alıntı:İnşallah hakkında hayırlısı olur Faruk ..
Geçmiş olsun .
saol davutum o haber ayrı bir konuDavut™;1933882' Alıntı:Öyle korkacak birşey yok...geçmiş olsun...
teknoloji bu kadar ilerledi mi...
http://www.maxicep.com/teknoloji-ha...otu-roxxxy-karsinizda-296036.html#post1933852

eywallah abiRahat Ol Yeğeenn .. sen o okuldan atıl , ben siteye gelmem bir daha .. anlattıklarına göre bir durum yok
ama buyuk ihtimal atılcam vede dun solenene gore atıldım ama bugun kesinlesecek hersey herseyin hayırlısıeywallah davutum ama babamın kulagına bi gitse bu olay direk yanına alır beni adam gibi okumadın gel yanımda calıs der bakalım herseyin hayırlısıDavut™;1933913' Alıntı:Karamsar olmaya gerek yok Faruk...Kafanda bitirmişsin olayı...
yoneticilerin kulagına gitmezse sorun yok xDDiaBLoS™;1933993' Alıntı:Yaz abi yaz , bura da biz bizeyiz ..![]()