:bana uzun suredir satasan bir cocuk vardı dun yemekhaneden cıkarken yine satastı benimde kafam bozukdu dedim yavas ol olmassam nolur falan dedi dedim yasca kucuksun efendi ol elimdeki tepsiyi havaya kaldırdı ustume dokulecekdi bende ustune attım 2tane yapıstırdım hocalar araya girdi beni yukarı goturduler olayı goren bizim arkadaslar da kavga cıkarmıs olay buyumus hocalar falan diyor faruk sucsuz ama okul sahibi atıldın dedi daha once uyarı vb seyler olmamasına ragmen :SDavut™;1933835' Alıntı:Ne dedilerde attılar...Geçmiş olsun...
ali abi ozel okul okul sahibi atıldın dedi bizimkiler araya girer belki bi ihtimal. okul muduru mudur yardımcısı tum hocalar beni savunuyor ama yapacak birsey yok okul kamera kayıtlarında bile benim sucum olmadıgı gorunuyorDiaBLoS™;1933860' Alıntı:Selamünaleyküm arkadaşlar ..
Geçmiş olsun kardeş .. Bu kadar basit değil okuldan atılmak yahu . Görenler bilenler konuşur . Onların fikirleri alınmadan mı karar verildi ?
cocuk zaten okuldan atılacakmıs kurunun yanında yasda yandı benim uzuldugum 2sey var 1.sucsuz yere atılmam 2.egitim hayatımın bitmesi..Davut™;1933855' Alıntı:Çok üzüldüm Faruk çok kötü..
Çocuk tam dayaklıkmış... Okulun sahibide..