kar yok yağmur var ama çok soğuk :(
haltie Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... DiaBLoS™;1928857' Alıntı: Halit , hiç bir taş seni yolundan vazgeçiremez aslanım . Çık dışarı . Derin nefes al . Bu kadar . Genişletmek için tıkla ... aynen demirden korksak trene binmezdik Samsunspor' Alıntı: Nadide orda nasıl havalar .. Kar var mı kar Genişletmek için tıkla ... nadidenin olduğu heryer buzzzz
-YARINIYOK-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... DiaBLoS™;1928857' Alıntı: Halit , hiç bir taş seni yolundan vazgeçiremez aslanım . Çık dışarı . Derin nefes al . Bu kadar . Genişletmek için tıkla ... aynen demirden korksak trene binmezdik Samsunspor' Alıntı: Nadide orda nasıl havalar .. Kar var mı kar Genişletmek için tıkla ... nadidenin olduğu heryer buzzzz
DiaBLoS Admin Adananın yağmuru çok fena yav .. Hava öyle bir gürlüyor ki abooooww . Çekiniyor insan .
haltie Üye DiaBLoS™;1928878' Alıntı: Adananın yağmuru çok fena yav .. Hava öyle bir gürlüyor ki abooooww . Çekiniyor insan . Genişletmek için tıkla ... burdada fena ya titretiyor resmen -YARINIYOK-' Alıntı: halit uğraşma benle Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS™;1928878' Alıntı: Adananın yağmuru çok fena yav .. Hava öyle bir gürlüyor ki abooooww . Çekiniyor insan . Genişletmek için tıkla ... burdada fena ya titretiyor resmen -YARINIYOK-' Alıntı: halit uğraşma benle Genişletmek için tıkla ...
haltie Üye DiaBLoS™;1928889' Alıntı: Salla salla salla titret diyorsun yani.. Powerade içen var mı ? Genişletmek için tıkla ... yok ya ben yeşil çay içiyorum şuan powerade sevmedim):
DiaBLoS™;1928889' Alıntı: Salla salla salla titret diyorsun yani.. Powerade içen var mı ? Genişletmek için tıkla ... yok ya ben yeşil çay içiyorum şuan powerade sevmedim):
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmetce38' Alıntı: Selamün aleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Mehmet , Hoş Geldin . Nasıl Oldun Babacan ..
Mehmetce38' Alıntı: Selamün aleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Mehmet , Hoş Geldin . Nasıl Oldun Babacan ..
Samsunspor Emekli Yönetici Nadir3391' Alıntı: Selamün Aleyküm arkadaşlarım.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Nadirim , Hoş Gelmişsin
Nadir3391' Alıntı: Selamün Aleyküm arkadaşlarım.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Nadirim , Hoş Gelmişsin