benim taktik yani..:ehe
Sehzade Üye Mehmetce38™;1915687' Alıntı: Bende 2 sayfa açtık biri burda biri forumda Genişletmek için tıkla ... abi bende surekli oyle surekli sayfa yeniliyorum
Mehmetce38™;1915687' Alıntı: Bende 2 sayfa açtık biri burda biri forumda Genişletmek için tıkla ... abi bende surekli oyle surekli sayfa yeniliyorum
Sehzade Üye Mehmetce38™;1915701' Alıntı: Yenide 100mb aldım kim tutar beni Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ustad
Mehmetce38™;1915701' Alıntı: Yenide 100mb aldım kim tutar beni Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ustad
Sehzade Üye nadir3391' Alıntı: yine Fransız kalıyorum ama neyse.. Genişletmek için tıkla ... abi sende hep fransız kalıyorsun yaslandın artk
nadir3391' Alıntı: yine Fransız kalıyorum ama neyse.. Genişletmek için tıkla ... abi sende hep fransız kalıyorsun yaslandın artk
Samsunspor Emekli Yönetici yahu ben laptopla bile takılmaya başladım ... öööffff ben de Fransızım ama sanırım Mehmet 2 sayfa filan açınca ona dedim döktürüyosun diye , Nadir seni hiç sormuyorum bile
yahu ben laptopla bile takılmaya başladım ... öööffff ben de Fransızım ama sanırım Mehmet 2 sayfa filan açınca ona dedim döktürüyosun diye , Nadir seni hiç sormuyorum bile
Sehzade Üye Samsunspor' Alıntı: yahu ben laptopla bile takılmaya başladım ... öööffff ben de Fransızım ama sanırım Mehmet 2 sayfa filan açınca ona dedim döktürüyosun diye , Nadir seni hiç sormuyorum bile Genişletmek için tıkla ... abi laptopda sadece maxicepmi yavas yoksa genel olarakmı xS
Samsunspor' Alıntı: yahu ben laptopla bile takılmaya başladım ... öööffff ben de Fransızım ama sanırım Mehmet 2 sayfa filan açınca ona dedim döktürüyosun diye , Nadir seni hiç sormuyorum bile Genişletmek için tıkla ... abi laptopda sadece maxicepmi yavas yoksa genel olarakmı xS
Samsunspor Emekli Yönetici ahan hızlandı , heeeyyt bee heeyytt --------------- Ekleme --------------- sadece maxi Faruk
Mehmet Emekli Yönetici 2 gün idare edelim artık sağol Faruk hadi Güven hızlan artık --------------- Ekleme --------------- 1 gb alayim dedim 270 kontörmüş yaklaşık 60 tl
2 gün idare edelim artık sağol Faruk hadi Güven hızlan artık --------------- Ekleme --------------- 1 gb alayim dedim 270 kontörmüş yaklaşık 60 tl
haltie Üye Mehmetce38™;1915751' Alıntı: Bizde seni Halit Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- nadir3391' Alıntı: ne çok öpüşüyorsunuz yaa.. Genişletmek için tıkla ... saygı ve sevgi çerçevesinde
Mehmetce38™;1915751' Alıntı: Bizde seni Halit Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- nadir3391' Alıntı: ne çok öpüşüyorsunuz yaa.. Genişletmek için tıkla ... saygı ve sevgi çerçevesinde