Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Senin canın sağolsun Davutcuğum teşekküre ne gerek var:islik: :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Davut , patlamaya az kalmış sanki :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Abi hani geçtim kota harcamanı ki tamamen gönlünden kopuyor zevkle yapıyorsun , işin bir de beceri tarafı var , o kadar işi screenshot vermek dosya eklemek ,, ben var ya 1 haftada ekleyemem :d::d:

cepten siteye zor yazıyom zaten :aha:

:kop2:
:muha:

--------------- Ekleme ---------------

Güven senin hiç cezan olmadımi:( :d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Cezası olmayan bilemez dimi Davutcuğum o duygu o his o muhteşemlik anlatılmaz yaşanır sana tavsiye Güven hemen ceza yap:ehe bence:kop2::muha::kop::kop:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sago yapsam olma mı :d::d:

'Davut

'Davut

Üye
Mehmetce38™;1914784' Alıntı:
Cezası olmayan bilemez dimi Davutcuğum o duygu o his o muhteşemlik anlatılmaz yaşanır sana tavsiye Güven hemen ceza yap:ehe bence:kop2::muha::kop::kop:

:d::d::d:

Farklı olacan herkesden Bir Atakan abide var bu kadar puan bi bende:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Selamünaleyküm .

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
AleykümSelam Aliciğim .. Hoş Geldin :)

'Davut

'Davut

Üye
Hoşgeldin Ali abi

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Yaw aslında benim de oldu cezam 1/1 yazıyordu ama sildirdim :d::d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ve Aleyküm Selam Ali hoş geldin

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Benimde vardı silindi ama yenileri eklendi:ehe belli bir süresi var galiba sonra siliniyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hoşbulduk abicim .. Nasıl gidiyor .

'Davut

'Davut

Üye
10.07.2009 tarihinde tksharmely tarafından 5 ceza puanı aldım niye silimmedi ya...:ağlarım:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Benimde vardı silindi ama yenileri eklendi:ehe

:d::d:

yeni üyeydim nickim o zamanlar DarkTurk55 di .. indirip indirip emege saygı yazıodum .. bir gün siteye bir girdim leiche die biri ceza puanı aldınız diye bildirim göndermiş , ne yapılıyor acaba bununla filan oldum :aha:

cvp attım niye verdin dedim ,spam mesaj dedi , ben de sandım ki mesajlarımda spam ( trojen virüs vs. var ) :d::d::d: yok dedim var dedi ,neyse aradan zaman geçti baktım hala duruyor .. yönetime msj attım . ama çok safım ya ,dedim ki benim msjlarımda spam var ne zaman geçer :d::d: ve o 1/1 ne zaman silincek 2 hafta oldu duruyor dedim :kop::kop: bir cvp geldi sanırım ya nega idi ya da a21a , senin dürüstlüğüne inanıyoruz yazıyordu ( salaklığına demek istiyorlardı aslında :D :D ) işte böyle Gönüldaşlar aslında ben de o yolun yolcusuydum yani ... Direkten döndüm beeaa:d::d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ali bu ceza olayı nasıl oluyor ne zaman siliniyor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
galiba silinmiyor Mehmet

Üst Alt