bunu okumustum abi ellerine saglıkÖmründe hiç camiye gidip te cemaatle namaz kilmayan bir adam, acaba nasil kiliniyo diye caminin yolunu tutmu$. Tam camiden içeriye girerken cemaat namaz kilmak için ayaga kalkinca, adam "Allah a$kina rahatsiz olmayin" demi$. :-)![]()
![]()

Ömründe hiç camiye gidip te cemaatle namaz kilmayan bir adam, acaba nasil kiliniyo diye caminin yolunu tutmu$. Tam camiden içeriye girerken cemaat namaz kilmak için ayaga kalkinca, adam "Allah a$kina rahatsiz olmayin" demi$. :-)![]()
![]()

hacı muratsın ama döktürüyon Mehmet..Genelevinde calisan kadinlar vesika almak icin kuyruga girmisler ordan gecen yasli teyze merak eder we sorar,evladim bu ne kuyrugu? faise cevap verir,seker kuyrugu teyzecim der yasli kadinda seker kuyruguna girer,ordan gecen genc yasli teyzeye dönerek teyze senin ne isin war bu kuyrukta der :yasli kadin evladim dislerim yok ama yiyemesem de yalarim cevabini wermis...

eheeuheueuh..bu gzldi iste xDGenelevinde calisan kadinlar vesika almak icin kuyruga girmisler ordan gecen yasli teyze merak eder we sorar,evladim bu ne kuyrugu? faise cevap verir,seker kuyrugu teyzecim der yasli kadinda seker kuyruguna girer,ordan gecen genc yasli teyzeye dönerek teyze senin ne isin war bu kuyrukta der :yasli kadin evladim dislerim yok ama yiyemesem de yalarim cevabini wermis...

Kadinin biri denizde yüzüyomus,bikinisinin alti düsmüs,ama çok sicak oldugu için gitmesi gerekmis,çikmak için biseyler aramis bakmis bi tahta yüzüyo suda,almis onu kapatmis üzerini,baslamis kumsaldan yürümeye,bakan herkes guluyomus kadina,kadin anlamamis,eve dönünce tahtaya bi bakmis ki ne yazsin üstünde;derinlik 2 metre,18 yasindan küçükler giremez,
:-)

derinlik 2 m...abi varmı bole biseyKadinin biri denizde yüzüyomus,bikinisinin alti düsmüs,ama çok sicak oldugu için gitmesi gerekmis,çikmak için biseyler aramis bakmis bi tahta yüzüyo suda,almis onu kapatmis üzerini,baslamis kumsaldan yürümeye,bakan herkes guluyomus kadina,kadin anlamamis,eve dönünce tahtaya bi bakmis ki ne yazsin üstünde;derinlik 2 metre,18 yasindan küçükler giremez,
:-)

Kayınbabalara geldik ben ara ara yazarım arkadaşlar

tamam abi sen rhatına bakKayınbabalara geldik ben ara ara yazarım arkadaşlar
biz yavaslarız yani ins