Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ömründe hiç camiye gidip te cemaatle namaz kilmayan bir adam, acaba nasil kiliniyo diye caminin yolunu tutmu$. Tam camiden içeriye girerken cemaat namaz kilmak için ayaga kalkinca, adam "Allah a$kina rahatsiz olmayin" demi$. :-) :) :)

Sehzade

Üye
Ömründe hiç camiye gidip te cemaatle namaz kilmayan bir adam, acaba nasil kiliniyo diye caminin yolunu tutmu$. Tam camiden içeriye girerken cemaat namaz kilmak için ayaga kalkinca, adam "Allah a$kina rahatsiz olmayin" demi$. :-) :) :)
bunu okumustum abi ellerine saglık :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:d::d: hacı muratsın ama döktürüyon Mehmet..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:kop::kop::kop::kop: ben duymamıştım Mehmet .. :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Genelevinde calisan kadinlar vesika almak icin kuyruga girmisler ordan gecen yasli teyze merak eder we sorar,evladim bu ne kuyrugu? faise cevap verir,seker kuyrugu teyzecim der yasli kadinda seker kuyruguna girer,ordan gecen genc yasli teyzeye dönerek teyze senin ne isin war bu kuyrukta der :yasli kadin evladim dislerim yok ama yiyemesem de yalarim cevabini wermis...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Genelevinde calisan kadinlar vesika almak icin kuyruga girmisler ordan gecen yasli teyze merak eder we sorar,evladim bu ne kuyrugu? faise cevap verir,seker kuyrugu teyzecim der yasli kadinda seker kuyruguna girer,ordan gecen genc yasli teyzeye dönerek teyze senin ne isin war bu kuyrukta der :yasli kadin evladim dislerim yok ama yiyemesem de yalarim cevabini wermis...
:d::d:eheeuheueuh..

Sehzade

Üye
bu gzldi iste xD:kop:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Mehmet ' i laptop ile Düşünemiyorum Nadir , estirir Vallahi .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
heye yaw...:d:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Wwwwuuuhuuuu :d::d:

Sehzade

Üye
adam dogustan hızlı :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kadinin biri denizde yüzüyomus,bikinisinin alti düsmüs,ama çok sicak oldugu için gitmesi gerekmis,çikmak için biseyler aramis bakmis bi tahta yüzüyo suda,almis onu kapatmis üzerini,baslamis kumsaldan yürümeye,bakan herkes guluyomus kadina,kadin anlamamis,eve dönünce tahtaya bi bakmis ki ne yazsin üstünde;derinlik 2 metre,18 yasindan küçükler giremez,
:-)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kadinin biri denizde yüzüyomus,bikinisinin alti düsmüs,ama çok sicak oldugu için gitmesi gerekmis,çikmak için biseyler aramis bakmis bi tahta yüzüyo suda,almis onu kapatmis üzerini,baslamis kumsaldan yürümeye,bakan herkes guluyomus kadina,kadin anlamamis,eve dönünce tahtaya bi bakmis ki ne yazsin üstünde;derinlik 2 metre,18 yasindan küçükler giremez,
:d::d::d: derinlik 2 m...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kayınbabalara geldik ben ara ara yazarım arkadaşlar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:d::d: koptum ben

Sehzade

Üye
abi varmı bole bisey :d::kop:

'Davut

'Davut

Üye
Muhabbet bitdimi ne oldu...5 dakikadır tık yok...:D

Üst Alt