Aziz™ Üye ellerine sağlık olsun Nadide çok güzel olmuş 40 yılın başı sizlerle sabah konuşacaktık.dersanede sınav varmış iyimi.neyse benim sınava yetişmem lazım.herkese iyi günler..
ellerine sağlık olsun Nadide çok güzel olmuş 40 yılın başı sizlerle sabah konuşacaktık.dersanede sınav varmış iyimi.neyse benim sınava yetişmem lazım.herkese iyi günler..
-YARINIYOK- Üye Samsunspor' Alıntı: AleykümSelam ... Aziz başarılar Nadideeee süpersin süper yeğenimbenimmm Genişletmek için tıkla ... sağol dayım herşey sizin için ... --------------- Ekleme --------------- ---------------------------- ------------------------------------- -------------------------- ---------------------------------- ----------------------------------------- --------------- Ekleme --------------- -------------------------- ---------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------- --------------- Ekleme --------------- ---------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------
Samsunspor' Alıntı: AleykümSelam ... Aziz başarılar Nadideeee süpersin süper yeğenimbenimmm Genişletmek için tıkla ... sağol dayım herşey sizin için ... --------------- Ekleme --------------- ---------------------------- ------------------------------------- -------------------------- ---------------------------------- ----------------------------------------- --------------- Ekleme --------------- -------------------------- ---------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------- --------------- Ekleme --------------- ---------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------
Samsunspor Emekli Yönetici Heroes sağolasın kardeşim iyiym, tlf.var bilg.yok Kusura bakma tlf.la bağlandm geç yazdm, sen nasılsın canım Nadiş bitanesin
Heroes sağolasın kardeşim iyiym, tlf.var bilg.yok Kusura bakma tlf.la bağlandm geç yazdm, sen nasılsın canım Nadiş bitanesin
DiaBLoS Admin -YARINIYOK-' Alıntı: Meslek sırrı Genişletmek için tıkla ... Meslek neydi ? haltie' Alıntı: selamlar güven abi tele v35 versiyonu atıcam Genişletmek için tıkla ... Ah şu telefon özelliklerinden bende anlasam be Halit im A.selam bu arada .
-YARINIYOK-' Alıntı: Meslek sırrı Genişletmek için tıkla ... Meslek neydi ? haltie' Alıntı: selamlar güven abi tele v35 versiyonu atıcam Genişletmek için tıkla ... Ah şu telefon özelliklerinden bende anlasam be Halit im A.selam bu arada .
haltie Üye dün bişey oldu bizim godfathera dedim napsam dedim falan dediki soft format at bişey olmaz bi attım telefon iptal şimdi hafızayı yedekliyorum yeni versiyonu yüklücem senin versiyon ne ali
dün bişey oldu bizim godfathera dedim napsam dedim falan dediki soft format at bişey olmaz bi attım telefon iptal şimdi hafızayı yedekliyorum yeni versiyonu yüklücem senin versiyon ne ali
DiaBLoS Admin emrezafrak' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Vealeykümselam Emrecim . Hoşgeldin . Ne var ne yok ? Nasıl başladı Pazartesin ?
emrezafrak' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Vealeykümselam Emrecim . Hoşgeldin . Ne var ne yok ? Nasıl başladı Pazartesin ?
haltie Üye DiaBLoS' Alıntı: V 10.0.021 RM-320 Nokia N95 (02.01) Diyor valla Halitcim . Anlamıyorum ki ben Genişletmek için tıkla ... bundan sonra bir ton versiyon oldu ali senin ekran otsmstik bile dönmüyodur o versiyonda yok o özellik
DiaBLoS' Alıntı: V 10.0.021 RM-320 Nokia N95 (02.01) Diyor valla Halitcim . Anlamıyorum ki ben Genişletmek için tıkla ... bundan sonra bir ton versiyon oldu ali senin ekran otsmstik bile dönmüyodur o versiyonda yok o özellik