Gönüldaşların Mekanı..

allaha şükür

--------------- Ekleme ---------------

günaydın enes

Samsunspor

Emekli Yönetici
Günaydın Herkeze ...

Yedeklerimi alıyorum , önce temiz bir format hard soft ne varsa ...

ardından yeni yazılım ve hack ... sanırım tüm gün uğraşırım ..

ullleennn Mehmeeettt

Mehmet

Emekli Yönetici
Günaydın Herkeze ...
Yedeklerimi alıyorum , önce temiz bir format hard soft ne varsa ...
ardından yeni yazılım ve hack ... sanırım tüm gün uğraşırım ..
ullleennn Mehmeeettt
Yap yap uçsun telefon 4 kişininkini yaptım laptopla hemde nerde biliyomusun manavda valla benimki ve bitanesi Türkçe oldu biri ingılızce biride çöktü ben dışarı çıkınca adam usb kablosunu çıkarmış batarya değiştirmiş tekrar takmış

Samsunspor

Emekli Yönetici
batarya mı değişmiş

Mehmet bir de hack konusu açsam mı v35 sürümü için daha sade anlatımla ve yeni bir başlıkla , millet hack yapılmıyor biliyor v35i

Mehmet

Emekli Yönetici
Aç aç valla ben yaptım oluyor

güven abi birde e63 için bakacakdın hacklik bişiler

Samsunspor

Emekli Yönetici
tamam Mehmet şuan 7.5 gb lık bir yedekleme işlemim var , yaklaşık 1 saat sürer . nsu yu indirdim . diğer dosyalar bende mevcut . formattan sonra güncelleme de yaparım ve konuyu açarım . hazırlıyorum yavaş yavaş bir yandan

Emrecim araştırıyorum Paşam e serisi hakkında hiç bilgim yok ama yine de bakıyorum . bir de N-Gage oynamak mucize gibi birşey , geçen gün araştırdım senin için sadece avrupa sitelerinde anlatımı yapılmış ve ben birşey anlamadım

--------------- Ekleme ---------------

hellox hellocabirde secman falan filan var ama olmuyor hepsini denedim

Mehmet

Emekli Yönetici
Ama yinede hacklerken sertifika lazım oluyor sağolsun Oflurecep 5 dakikada aldı ama sen demiştinya y sürücüsü olayını yaptım arkadaşa öyle güncelldik format bile attık hack gitmedi arkadaşa teli güncelliyecem diye 4 paket parlement aldırdım halbuki hck duruyormuş

Samsunspor

Emekli Yönetici
Allah iyiliğini versin Mehmet

dediğim gibi y sürücüsü olayı bitiriyor Babacan , süper bir konu açacam

sertifikasız olmuyor dediğin gibi , 30 sürümüne kadar sertifikaya gerek yok . ben 31 yapınca sürümü mecbur opdadan aldım sertifikayı..

Mehmet

Emekli Yönetici
Y sürücüsüyle yap hack niye uğraşıyosunki

Samsunspor

Emekli Yönetici
Y de instalserver.exe olduğu için sadece sertifika hatası almadan herşeyi yüklüyorsun ..

fakat sistem erişimin kapalı oluyor , yani sadece uygulama yükleyebiliyorsun sorunsuzca .

sorun değil benim için yemin olsun 2 dk mı almaz sistem erişimi de açalım ki neler neler buldum var ya . cepten rarlı dosyalar indiriyoruz ya freeunrar sayesinde .. C de uzantıları hep yer kaplıyormuş meğer , abi bi sildim 7-8 mb yer açıldı hafızada . tekrar bulunca söylerim sana ..

ayrıca extradan 4.5mb yer açma dosyası var onu biliyormusun yaptın mı Mehmet ?

Mehmet

Emekli Yönetici

anlat şunları yawwww şu privatedeki dosyayımı diyosun
ayrıca ben hep xplore ile açarım freeunvarı hiç yüklemedim

Samsunspor

Emekli Yönetici
evet privatedeki dosyayı ... ama Mehmet freeunrar olmadan ben nette gezinirken rar dosyalarına desteklemiyor diyor

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
günaydın millet..

Samsunspor

Emekli Yönetici
Günaydın Hocam ne düşüneysun daaa