Nadir abim ya şu benim n-gage konusunu kilitleyebilirmisin.milletin gereksiz yorumlarından hasta oldum yeminle.konu kalsın ama sadece yorum yapılmasın istiyorum.şu günlerde kafamı toplamam lazım.konuya bakarsan nelerle uğraştığımı görüyorsundur.sana zahmet kilitlermisin..
son günlerde herşey çok üstüme geliyor mehmet abi.haketmediğim tepkiler alıyorum yemin ediyorum o kişilere sadece sizin saygı ve sevginizi kaybetmemek sizin gözünüzden düşmemek için katlanıyorum ve cevap vermiyorum ama çok ağrıma gidiyor.bir haftadır bu konuda bir kaç kişi gereksiz gereksiz konuşarak kafamı iyice mahvetti o yüzden istedim kilitlenmesini
Seni anlıyorum ben bikeresinde eskiden program paylaştım en başada renkli yazıyla belirttim sertifika hatası almamak için telefonu hackleyiniz veya programı sertifikayınız diye yapılan 15 yorumu 10u sertifika hatası veriyor diye biride dümdüz gitmiş bi arada kafamı toplamak için kendim 3 gün ceza aldım burda 1 milyondan fazla kişi var herkesi kafaya takarsak ohoo salla gitsin ya