EroL Emekli Yönetici selam millet bu gece ata mışıl mışıl uyur güven abi sabaha kadar sende o rütbe merak etme
haltie Üye sonyerolsson' Alıntı: selam millet bu gece ata mışıl mışıl uyur güven abi sabaha kadar sende o rütbe merak etme Genişletmek için tıkla ... naptınız adama hacı
sonyerolsson' Alıntı: selam millet bu gece ata mışıl mışıl uyur güven abi sabaha kadar sende o rütbe merak etme Genişletmek için tıkla ... naptınız adama hacı
Praetor Emekli Yönetici haltie' Alıntı: iyi geceler nadir abi ata uyuzluk yapıp alıcak senden tacı bana da yaptı Genişletmek için tıkla ... Gece yatmadan önce girdim rütbeyi almaya ama... Alkollüydüm gerisini hatırlamıyorum 3 civarı Ozan halletmiş sonyerolsson' Alıntı: atanın oyunu gerçekten güzeldi. beklenilenin üstünde bişey Genişletmek için tıkla ... Beklenilenin üstüde Ne bekliyordun ki sen
haltie' Alıntı: iyi geceler nadir abi ata uyuzluk yapıp alıcak senden tacı bana da yaptı Genişletmek için tıkla ... Gece yatmadan önce girdim rütbeyi almaya ama... Alkollüydüm gerisini hatırlamıyorum 3 civarı Ozan halletmiş sonyerolsson' Alıntı: atanın oyunu gerçekten güzeldi. beklenilenin üstünde bişey Genişletmek için tıkla ... Beklenilenin üstüde Ne bekliyordun ki sen