İşiniz gücünüz gezmek zaten gezin bakalım :)
Samsunspor Emekli Yönetici Negative' Alıntı: Merhabalar gonuldaslar, Praetor konusmakta. Su anda Adana'dan Mersin'e gitmekteyiz. Solumda Ozan, karsimda Diablos, Erol ve Ercan, arkamda Hasan, İsa, Deniz, Kerim bulunmakta. Hepinize selam gonderiyoruz Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam , bizden de sizlere Selam olsun .. İyi eğlenceler
Negative' Alıntı: Merhabalar gonuldaslar, Praetor konusmakta. Su anda Adana'dan Mersin'e gitmekteyiz. Solumda Ozan, karsimda Diablos, Erol ve Ercan, arkamda Hasan, İsa, Deniz, Kerim bulunmakta. Hepinize selam gonderiyoruz Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam , bizden de sizlere Selam olsun .. İyi eğlenceler
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Güven bu gece alıyorlar tacı Genişletmek için tıkla ... Ah Şubat ah Flashtecker Mustafa
Mehmet' Alıntı: Güven bu gece alıyorlar tacı Genişletmek için tıkla ... Ah Şubat ah Flashtecker Mustafa
Anıl Umut Emekli Yönetici haltie' Alıntı: şuan admin yok sitede suikast mı yapsak siteye Genişletmek için tıkla ... Abi sonrasını da düşün
haltie' Alıntı: şuan admin yok sitede suikast mı yapsak siteye Genişletmek için tıkla ... Abi sonrasını da düşün
Samsunspor Emekli Yönetici bu gece eğlencedeler unutmuşlardır tacı Hem ne var canım 29 çekio farzedin de mi
haltie Üye Anıl Umut' Alıntı: Abi sonrasını da düşün Genişletmek için tıkla ... anlamazlar nerden anlıcaklar
Anıl Umut Emekli Yönetici İyi geceler Nadir abi Güven abi unuturlar mı hiç 1 saniye fazla giydirmezler o tacı sana
Samsunspor Emekli Yönetici Nadir iyi geceler Allah rahatlık versin .. Halit Anıl ben de kaçıyorum, iyi geceler Yanlışlık olmuş , şubat 29 çekiyomuş son dakika haberi
Nadir iyi geceler Allah rahatlık versin .. Halit Anıl ben de kaçıyorum, iyi geceler Yanlışlık olmuş , şubat 29 çekiyomuş son dakika haberi
Anıl Umut Emekli Yönetici Sana da iyi geceler Güven abi Site benle Halit abiye kaldı Haydii halit abi şu çirkin emelimizi gerçekleştirelim o zaman
Sana da iyi geceler Güven abi Site benle Halit abiye kaldı Haydii halit abi şu çirkin emelimizi gerçekleştirelim o zaman