Berlin Boleyn ben burayım enescim yalnız bırakmam seni --------------- Ekleme --------------- nadir3391' Alıntı: Gözde bizde haliti seçtik aramaızda..hiç şansın yok.. Genişletmek için tıkla ... ooooo halit varsa boynum kıldan ince ahahahaa
ben burayım enescim yalnız bırakmam seni --------------- Ekleme --------------- nadir3391' Alıntı: Gözde bizde haliti seçtik aramaızda..hiç şansın yok.. Genişletmek için tıkla ... ooooo halit varsa boynum kıldan ince ahahahaa
Samsunspor Emekli Yönetici Enes burdayız Paşam tek değlsin . Berlinim oj gelmişin bea, Biz erkek güzeli Halit diyoruz Ama bay bayan ayrıysa söz dğer oyum sana
Enes burdayız Paşam tek değlsin . Berlinim oj gelmişin bea, Biz erkek güzeli Halit diyoruz Ama bay bayan ayrıysa söz dğer oyum sana
Berlin Boleyn Samsunspor' Alıntı: Enes burdayız Paşam tek değlsin . Berlinim oj gelmişin bea, Biz erkek güzeli Halit diyoruz Ama bay bayan ayrıysa söz dğer oyum sana Genişletmek için tıkla ... oj bulduk beya sağolasın abimmm siz olmasanız ben bir hiçim ama baştan kurallarımı koydum öyle boydan mayolu fotoğraf felan bana ters
Samsunspor' Alıntı: Enes burdayız Paşam tek değlsin . Berlinim oj gelmişin bea, Biz erkek güzeli Halit diyoruz Ama bay bayan ayrıysa söz dğer oyum sana Genişletmek için tıkla ... oj bulduk beya sağolasın abimmm siz olmasanız ben bir hiçim ama baştan kurallarımı koydum öyle boydan mayolu fotoğraf felan bana ters
Berlin Boleyn TuRkiShCowboy' Alıntı: Gözde hoş geldin naber Aman Güven abi yalnız bırakma Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum canım iyiyim senden nbr Samsunspor' Alıntı: evet uyar Berlin .. Sanat için de olsa karşıyız Mehmet ne alemdesin yaw Genişletmek için tıkla ... yok be abim ben sadece yarışma olsun diye oy kullandım katılmıycam
TuRkiShCowboy' Alıntı: Gözde hoş geldin naber Aman Güven abi yalnız bırakma Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum canım iyiyim senden nbr Samsunspor' Alıntı: evet uyar Berlin .. Sanat için de olsa karşıyız Mehmet ne alemdesin yaw Genişletmek için tıkla ... yok be abim ben sadece yarışma olsun diye oy kullandım katılmıycam
Samsunspor Emekli Yönetici bırakmam Enes bırakmam :heh :heh Tamam yolumuz bellidir. Erkek güzeli Halit ve Berlin Sultan diyoruz
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Ben de katılsam mi acaba --------------- Ekleme --------------- Iyiyim Gözde dün bıraktığın gibiyim
Berlin Boleyn Samsunspor' Alıntı: bırakmam Enes bırakmam :heh :heh Tamam yolumuz bellidir. Erkek güzeli Halit ve Berlin Sultan diyoruz Genişletmek için tıkla ... erkek güzeli berlin boleyn ahaha TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben de katılsam mi acaba Genişletmek için tıkla ... katılanın bir yüzü katılmayan zenci enes nadir3391' Alıntı: Mehmet uçmuş Güvenciğim.. Genişletmek için tıkla ... Mehmet abii nörüyon
Samsunspor' Alıntı: bırakmam Enes bırakmam :heh :heh Tamam yolumuz bellidir. Erkek güzeli Halit ve Berlin Sultan diyoruz Genişletmek için tıkla ... erkek güzeli berlin boleyn ahaha TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben de katılsam mi acaba Genişletmek için tıkla ... katılanın bir yüzü katılmayan zenci enes nadir3391' Alıntı: Mehmet uçmuş Güvenciğim.. Genişletmek için tıkla ... Mehmet abii nörüyon
Samsunspor Emekli Yönetici evet Nadir ya uçmuş Mehmet :heh Yok yok Berlin ben sevdim seni Türkan Sultan kanunların var. Sen artık Berlin Sultansın
evet Nadir ya uçmuş Mehmet :heh Yok yok Berlin ben sevdim seni Türkan Sultan kanunların var. Sen artık Berlin Sultansın
Berlin Boleyn Samsunspor' Alıntı: evet Nadir ya uçmuş Mehmet :heh Yok yok Berlin ben sevdim seni Türkan Sultan kanunların var. Sen artık Berlin Sultansın Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun abimmm selvi boylum al yazmalım TuRkiShCowboy' Alıntı: Berlin Coloney Kısa bir nostalji olsun ... Genişletmek için tıkla ...
Samsunspor' Alıntı: evet Nadir ya uçmuş Mehmet :heh Yok yok Berlin ben sevdim seni Türkan Sultan kanunların var. Sen artık Berlin Sultansın Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun abimmm selvi boylum al yazmalım TuRkiShCowboy' Alıntı: Berlin Coloney Kısa bir nostalji olsun ... Genişletmek için tıkla ...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Neye kızdın Söze mi anıya mi ? --------------- Ekleme --------------- Güven abi unutmadın mi o sözü o yorumu yazarken çok gülmüştüm
Neye kızdın Söze mi anıya mi ? --------------- Ekleme --------------- Güven abi unutmadın mi o sözü o yorumu yazarken çok gülmüştüm