Mehmet Emekli Yönetici DiaBLoS™;1903778' Alıntı: Konunun ömrünü fazla göremiyorum .. Genişletmek için tıkla ... yeni konu açarız Gönüldaşların dönüşü
DiaBLoS™;1903778' Alıntı: Konunun ömrünü fazla göremiyorum .. Genişletmek için tıkla ... yeni konu açarız Gönüldaşların dönüşü
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi evet hemen kaçıyor zaten..bu arada ben biraz ara verecem çok yoruldum..
DiaBLoS Admin Yahu ne kaçması . Kaçmak bizim kitabımızda yoktur değerli arkadaşlar . Aman ha yanlış düşünmeyin .. Hatırlarsınız , Yok yani daha öncede konu dışı adı altında sohbet konusu açılmıştı , 1hafta sonra mı ne gereksizlere alınmıştı
Yahu ne kaçması . Kaçmak bizim kitabımızda yoktur değerli arkadaşlar . Aman ha yanlış düşünmeyin .. Hatırlarsınız , Yok yani daha öncede konu dışı adı altında sohbet konusu açılmıştı , 1hafta sonra mı ne gereksizlere alınmıştı
Mehmet Emekli Yönetici HAVA DURUMU Kafam: BULANIK Yuzum: SOGUK Bakislarim: SISLI Gozyaslarim: DONUK Anlasanıza be siz olmadan havalar bozuk
HAVA DURUMU Kafam: BULANIK Yuzum: SOGUK Bakislarim: SISLI Gozyaslarim: DONUK Anlasanıza be siz olmadan havalar bozuk
haltie Üye nadir3391' Alıntı: evet hemen kaçıyor zaten..bu arada ben biraz ara verecem çok yoruldum.. Genişletmek için tıkla ... pees etme nadir abi yarı yolda bırakma bizi
nadir3391' Alıntı: evet hemen kaçıyor zaten..bu arada ben biraz ara verecem çok yoruldum.. Genişletmek için tıkla ... pees etme nadir abi yarı yolda bırakma bizi
Mehmet Emekli Yönetici Niye soğuyonuz yaw gittiği yere kadar napalım yani --------------- Ekleme --------------- Biraz ara verelim valla tuşlara basmaktan parmağım ağrıdı
Niye soğuyonuz yaw gittiği yere kadar napalım yani --------------- Ekleme --------------- Biraz ara verelim valla tuşlara basmaktan parmağım ağrıdı
DiaBLoS Admin halitkirli' Alıntı: ali soğuttu konudan herkesi mehmet abi Genişletmek için tıkla ... Hadi len takıntılı herif ..
halitkirli' Alıntı: ali soğuttu konudan herkesi mehmet abi Genişletmek için tıkla ... Hadi len takıntılı herif ..
haltie Üye DiaBLoS™;1903856' Alıntı: Hadi len takıntılı herif .. Genişletmek için tıkla ... şaka kardeşim herkes sana tavır alsın diye yaptımşşaka
DiaBLoS™;1903856' Alıntı: Hadi len takıntılı herif .. Genişletmek için tıkla ... şaka kardeşim herkes sana tavır alsın diye yaptımşşaka