Samsunspor
Emekli Yönetici
sagol mehmet karde$im ho$buldumMehmetce38™;1982836' Alıntı:Günaydın Huriş Hanım Hoşgeldiniz
ba$kamiEvet abi kar bayağı vardı ondan dolayı yollar kapanmıştı
günaydın
günaydın güven abi
armut piş ağzıma düş hesabı yani
burası başka ablam günaydın
iyiyim guven dayi samsun sen nasilsin bakalimanaaaaa Huriiişşşş günaydın günaydın , hoşgeldin Yeğeeennn nasılsın
kaçmam ben mehmet yaa nadidem niye bana burasi ba$ka dedin bakim kizMehmetce38™;1982896' Alıntı:Nadide niye müşteriyi burası değil diyerek kaçırıyosun
hemde minik tav$an canim o benimNadide Tawşhan
guven bazen ya$landigimi hissediyom biliyomusunya Huriş alemsin haaa yaşı 59 yapmışsın
Buradayımata nerelerdesin yaa cennete gideriz bak yuzunu gorursek
demitabiii en deli yaşların bunlar , ne yaşlanması daha bi deli dolu olman lazım .. hadi yuvarlan
ya mehmet yaa sorma ba$ima gelenleri annemde bilmiyo kaç ya$imda oldugumu soruyom anne ben ne zaman dogdum diyorum tutunler dikilirken dogdun kizim mayis miydi neydi diyo e kaç yili diyorum harp vardi o yillar diyo harpten sonramiydi oncemiydi bilmiyom diyo boyle olunca ben kaç oluyorum bilmiyorum hangisava$tan once hangi sava$ tan sonra dogdum bilmiyorum diyoMehmetce38™;1982989' Alıntı:Ben birşey anlamadım Huriş Hanım 59 yaşindamı değilmi ben bi aralar profilde 32 yaşında görüyordum galiba
hani nerde ?Buradayım
Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim işlemlerimi, benim eylemlerimi anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.hani nerde ?
ne guzel konu$tun beaa helal sanaBeni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim işlemlerimi, benim eylemlerimi anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.
Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim işlemlerimi, benim eylemlerimi anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.
Ben birşey anlamadım Huriş Hanım 59 yaşindamı değilmi ben bi aralar profilde 32 yaşında görüyordum galiba
Teşekkürler Abla... Gizli gizli daha güzel yane guzel konu$tun beaa helal sana
da niye boyle dedin seni hiç gormiyelimmi
Şşşşt!.. Sus sus! Çaktırma!..M. K. Ataisim kısa kaldı beee
Nadir Hoca nerede?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?