Gönüldaşların Mekanı..

Samsunspor

Emekli Yönetici
ya Huriş alemsin haaa yaşı 59 yapmışsın

huri$

Üye
Mehmetce38™;1982836' Alıntı:
Günaydın Huriş Hanım Hoşgeldiniz
sagol mehmet karde$im ho$buldum

Evet abi kar bayağı vardı ondan dolayı yollar kapanmıştı

günaydın

günaydın güven abi

armut piş ağzıma düş hesabı yani

burası başka ablam günaydın
ba$kami

anaaaaa Huriiişşşş günaydın günaydın , hoşgeldin Yeğeeennn nasılsın
iyiyim guven dayi samsun sen nasilsin bakalim iyi oldugunu biliyom az once soyledin

Mehmetce38™;1982896' Alıntı:
Nadide niye müşteriyi burası değil diyerek kaçırıyosun
kaçmam ben mehmet yaa nadidem niye bana burasi ba$ka dedin bakim kiz

hemde minik tav$an canim o benim

Samsunspor

Emekli Yönetici
evet evet iyiyim Yeğeennn

Samsunspor

Emekli Yönetici
tabiii en deli yaşların bunlar , ne yaşlanması daha bi deli dolu olman lazım .. hadi yuvarlan

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben birşey anlamadım Huriş Hanım 59 yaşindamı değilmi ben bi aralar profilde 32 yaşında görüyordum galiba

huri$

Üye
tabiii en deli yaşların bunlar , ne yaşlanması daha bi deli dolu olman lazım .. hadi yuvarlan
demi delirmem lazim aslinda dolu olmiyim yaa deli olim sadece

Mehmetce38™;1982989' Alıntı:
Ben birşey anlamadım Huriş Hanım 59 yaşindamı değilmi ben bi aralar profilde 32 yaşında görüyordum galiba
ya mehmet yaa sorma ba$ima gelenleri annemde bilmiyo kaç ya$imda oldugumu soruyom anne ben ne zaman dogdum diyorum tutunler dikilirken dogdun kizim mayis miydi neydi diyo e kaç yili diyorum harp vardi o yillar diyo harpten sonramiydi oncemiydi bilmiyom diyo boyle olunca ben kaç oluyorum bilmiyorum hangisava$tan once hangi sava$ tan sonra dogdum bilmiyorum diyo

hani nerde ?

huri$

Üye
Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim işlemlerimi, benim eylemlerimi anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.

ne guzel konu$tun beaa helal sana
da niye boyle dedin seni hiç gormiyelimmi

Samsunspor

Emekli Yönetici
Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim işlemlerimi, benim eylemlerimi anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.

M. K. Ata isim kısa kaldı beee

--------------- Ekleme ---------------

ben de 32 görüyordum amaaa , yıllar çabuk geçiyor

Mehmet

Emekli Yönetici
Yaşın ne önemi varki Huriş Hanım insan kendini kaç yaşında hissediyorsa o yaştadır

Praetor

Emekli Yönetici
Nadir Hoca nerede?..

Samsunspor

Emekli Yönetici
Mehmeeeeett bas gaza Mehmet bas gazaaaa

Mehmet

Emekli Yönetici
Enes Hoşgeldin