haltie
Üye
devrede devrede bana kadar geliyomuş bide
yok arada benden kaçmaz bende alırım
oooo Hasan hoş geldin..Güven iyi geceler Allah rahatlık versin..
Almıyacaksak neden katılıyoruzki !
ne yarışması Hasan ya bırak böyle şeyleri hiç sevmem takıl kendi haline..
alırız dedik biz hasan zaten
aman Hasan be napacan yarışmayı takıl bize yaşa hayatını..dertsiz başına dert mi istiyon zorla..Ben sana demedimki abi ben yöneticilere dedim
Ben sana demedimki abi ben yöneticilere dedim
onlarda insan değilmi duyguları yokmu zevkleri yokmu
Yöneticiler olarak işimizi "özveri" çerçevesinde yapıyoruz. Kimsenin siteden maddi anlamda en ufak bir beklentisi yoktur. İzmir'e turneye gittiğimde Negative'nin zorla hesabını ödediği kokoreç haricinde de benim 1 kuruş çıkarım olmamıştır, olmayacaktır. Aynı şey yarışmalarda kazanılan ödüller için de geçerli. Ben ve yönetici 4 arkadaşım hediyelerimizi kabul etmedik. Üyeler yararlansın istedik.Yok abi bir dinle şimdi Yarışmada işte profil müziği olarak hangisi seçilirse ona kontor gidiyorYöneticiler katılınca millet dilenlemeden etmeden yöneticiye veriyor oyları Yönticiler yarışmayı kazanıyor sonra kontoru almıyoruz diyor Bu durumda en sondaki üyenin müziği belki çok güzel Haksızlık oluyor Ayrıca yarışmada 2. olmuşum
nihahahuzaatanın hayaleti var otomatik kopyalıyor
Mehmetce38™;1978521' Alıntı:Ata yine gönderiyor buraya
Ne var len??? Ne diyorsunBen sana demedimki abi ben yöneticilere dedim
Zevk mionlarda insan değilmi duyguları yokmu zevkleri yokmu
Ne güzel söyledin yahuMehmetce38™;1978566' Alıntı:Ata zaten ışınlıyor sizi en iyi buraya yazın boşa uğraşmayın
profil müziği yarışması varya oraya yazıyorlar direk buraya geliyorlar o konuyu kardeş konu ilan etmek lazımMehmetce38™;1978566' Alıntı:Ata zaten ışınlıyor sizi en iyi buraya yazın boşa uğraşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?