haltie Üye Mehmetce38™;1973485' Alıntı: Hoşgeldin öz yeğenlerden Halit Genişletmek için tıkla ... vayyy sedat dayııı sağolasın dayım Samsunspor' Alıntı: evet Nadide avatar yeter.. Halitim h.g.kardşm Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abicim devam edin dinliyorum güzel gidiyor
Mehmetce38™;1973485' Alıntı: Hoşgeldin öz yeğenlerden Halit Genişletmek için tıkla ... vayyy sedat dayııı sağolasın dayım Samsunspor' Alıntı: evet Nadide avatar yeter.. Halitim h.g.kardşm Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abicim devam edin dinliyorum güzel gidiyor
Godfather Üye Praetor' Alıntı: Ben de diyorum ne oluyor Beni tencereye mi benzetti ne Hayır kapağımı da aramıyorum ama... Neyse Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Ben de diyorum ne oluyor Beni tencereye mi benzetti ne Hayır kapağımı da aramıyorum ama... Neyse Genişletmek için tıkla ...
Praetor Emekli Yönetici GoDFaTHeR' Alıntı: Mehmetce38™;1973485' Alıntı: Hoşgeldin öz yeğenlerden Halit Genişletmek için tıkla ... Kıskandım şimdi Genişletmek için tıkla ... Bakma böyle dediklerine, üzülmesin diye öyle söylüyorlar. Halit temizliğe geliyor aslında buraya
GoDFaTHeR' Alıntı: Mehmetce38™;1973485' Alıntı: Hoşgeldin öz yeğenlerden Halit Genişletmek için tıkla ... Kıskandım şimdi Genişletmek için tıkla ... Bakma böyle dediklerine, üzülmesin diye öyle söylüyorlar. Halit temizliğe geliyor aslında buraya
-YARINIYOK- Üye Mehmetce38™;1973509' Alıntı: Yok Ata bu yuvarlanma şekli bu şekil yuvarlanma Genişletmek için tıkla ... ata'yı aydınlattığın için sağol abi Praetor' Alıntı: Ben de diyorum ne oluyor Beni tencereye mi benzetti ne Hayır kapağımı da aramıyorum ama... Neyse Genişletmek için tıkla ... şimdi bizden oldun işte ata kaçarın yok daha
Mehmetce38™;1973509' Alıntı: Yok Ata bu yuvarlanma şekli bu şekil yuvarlanma Genişletmek için tıkla ... ata'yı aydınlattığın için sağol abi Praetor' Alıntı: Ben de diyorum ne oluyor Beni tencereye mi benzetti ne Hayır kapağımı da aramıyorum ama... Neyse Genişletmek için tıkla ... şimdi bizden oldun işte ata kaçarın yok daha
Praetor Emekli Yönetici Nadir3391' Alıntı: ohooo burası nolmuş böyle yahu... Genişletmek için tıkla ... Hayırdır hocam? Sorun nedir? ☺ -YARINIYOK-' Alıntı: ata'yı aydınlattığın için sağol abi şimdi bizden oldun işte ata kaçarın yok daha Genişletmek için tıkla ... Bu bir çeşit ayin falan mı?
Nadir3391' Alıntı: ohooo burası nolmuş böyle yahu... Genişletmek için tıkla ... Hayırdır hocam? Sorun nedir? ☺ -YARINIYOK-' Alıntı: ata'yı aydınlattığın için sağol abi şimdi bizden oldun işte ata kaçarın yok daha Genişletmek için tıkla ... Bu bir çeşit ayin falan mı?
haltie Üye Praetor' Alıntı: Bakma böyle dediklerine, üzülmesin diye öyle söylüyorlar. Halit temizliğe geliyor aslında buraya Genişletmek için tıkla ... ben nuberone yeğenim .kıskanma olmasın
Praetor' Alıntı: Bakma böyle dediklerine, üzülmesin diye öyle söylüyorlar. Halit temizliğe geliyor aslında buraya Genişletmek için tıkla ... ben nuberone yeğenim .kıskanma olmasın
Mehmet Emekli Yönetici Nadir3391' Alıntı: ohooo burası nolmuş böyle yahu... Genişletmek için tıkla ... Hocam artık general olda pılıyı pırtıyı topla buraya gel çok açıp kapatıyosun kapıyi içerisi soğuyor yahu
Nadir3391' Alıntı: ohooo burası nolmuş böyle yahu... Genişletmek için tıkla ... Hocam artık general olda pılıyı pırtıyı topla buraya gel çok açıp kapatıyosun kapıyi içerisi soğuyor yahu
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Mehmetce38™;1973588' Alıntı: Hocam artık general olda pılıyı pırtıyı topla buraya gel çok açıp kapatıyosun kapıyi içerisi soğuyor yahu Genişletmek için tıkla ... evet içeriyi soğuttuğumun farkındayım Mehmet..diğer tarafı daha çok soğtuyom gerçi..
Mehmetce38™;1973588' Alıntı: Hocam artık general olda pılıyı pırtıyı topla buraya gel çok açıp kapatıyosun kapıyi içerisi soğuyor yahu Genişletmek için tıkla ... evet içeriyi soğuttuğumun farkındayım Mehmet..diğer tarafı daha çok soğtuyom gerçi..
Praetor Emekli Yönetici halitkirli' Alıntı: ben nuberone yeğenim .kıskanma olmasın Genişletmek için tıkla ... Mehmetce38™;1973588' Alıntı: Hocam artık general olda pılıyı pırtıyı topla buraya gel çok açıp kapatıyosun kapıyi içerisi soğuyor yahu Genişletmek için tıkla ... Mehmet Abi, camları halledince kapıda bekletelim mi biz bu Halit'i... Açar kapar en azından...
halitkirli' Alıntı: ben nuberone yeğenim .kıskanma olmasın Genişletmek için tıkla ... Mehmetce38™;1973588' Alıntı: Hocam artık general olda pılıyı pırtıyı topla buraya gel çok açıp kapatıyosun kapıyi içerisi soğuyor yahu Genişletmek için tıkla ... Mehmet Abi, camları halledince kapıda bekletelim mi biz bu Halit'i... Açar kapar en azından...
-YARINIYOK- Üye Praetor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... tamam ya ATA tam oldun sen --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Mehmet Abi, camları halledince kapıda bekletelim mi biz bu Halit'i... Açar kapar en azından... Genişletmek için tıkla ... evet evet bekletelim tavşanımda geldi otlamaya gitmişti
Praetor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... tamam ya ATA tam oldun sen --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Mehmet Abi, camları halledince kapıda bekletelim mi biz bu Halit'i... Açar kapar en azından... Genişletmek için tıkla ... evet evet bekletelim tavşanımda geldi otlamaya gitmişti
Mehmet Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Mehmet Abi, camları halledince kapıda bekletelim mi biz bu Halit'i... Açar kapar en azından... Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Mehmet Abi, camları halledince kapıda bekletelim mi biz bu Halit'i... Açar kapar en azından... Genişletmek için tıkla ...
Praetor Emekli Yönetici Mehmetce38™;1973605' Alıntı: Dikkat Tamam Ata gizli ama bir gizli biri daha bize bakıyor 3.5 Genişletmek için tıkla ... Ben görebiliyorum abi korkmana gerek yok
Mehmetce38™;1973605' Alıntı: Dikkat Tamam Ata gizli ama bir gizli biri daha bize bakıyor 3.5 Genişletmek için tıkla ... Ben görebiliyorum abi korkmana gerek yok