mürteza16
Üye
Canın sağolsun.ben kaç gündür gece çalışıyorum + telefonum bozuk gececilere giremiyorum gece pcde açamam babam kızıyor
yukarda açıklamasını yaptım böyle düşünmeyin ben normalde çalışmasam sizle sabahlarım bile ben unutmam sizi tel bozuk bide bozuk olmasa gece yarım saat uğrayıp çıkıyorumsu an antredeyim 1 saat sonra işe gidicem gece artık 3 mü 4 mü öyle eve gelirimnotebook bölümünde daha çok takılıyorum çünkü kullanıcı platformu var sorunlar ve çözümler getiriyoruz , gündüz ordan başka takılacak yer yok çünkü gecede gececiler var ama bende çalışıyorum işte bende isterdim muhabbet etmeyi , istesem sabahlarım ama işte çalışamam uyuklarım olmaz sonra
yok ztn şakasına dedim böyle düşünmüyorumben kaç gündür gece çalışıyorum + telefonum bozuk gececilere giremiyorum gece pcde açamam babam kızıyor
yukarda açıklamasını yaptım böyle düşünmeyin ben normalde çalışmasam sizle sabahlarım bile ben unutmam sizi tel bozuk bide bozuk olmasa gece yarım saat uğrayıp çıkıyorumsu an antredeyim 1 saat sonra işe gidicem gece artık 3 mü 4 mü öyle eve gelirimnotebook bölümünde daha çok takılıyorum çünkü kullanıcı platformu var sorunlar ve çözümler getiriyoruz , gündüz ordan başka takılacak yer yok çünkü gecede gececiler var ama bende çalışıyorum işte bende isterdim muhabbet etmeyi , istesem sabahlarım ama işte çalışamam uyuklarım olmaz sonra
Şakasına dedik ya ciddiye alma hemenben kaç gündür gece çalışıyorum + telefonum bozuk gececilere giremiyorum gece pcde açamam babam kızıyor
Ben o kadar kalamıyordum. 3:30'da uyuyakalıyodum.Şakasına dedik ya ciddiye alma hemenYoksa az sabahlamadık senle gececilerde dört buçuklara kadar
Ben 6 gibi yatıyodum vallaBen o kadar kalamıyordum. 3:30'da uyuyakalıyodum.
Okul falanda vardı ama.Ben 6 gibi yatıyodum valla
Sorun değilOkul falanda vardı ama.
Ayneno zaman biz gerçek gececiyiz @mürteza16 yarı gececi
Ama saat 3'den sonra yavaşlıyordu. 2 dakika mesaj yazılmayınca bende uyuyordum.o zaman biz gerçek gececiyiz @mürteza16 yarı gececi
Ama saat 3'den sonra yavaşlıyordu. 2 dakika mesaj yazılmayınca bende uyuyordum.
Ama saat 3'den sonra yavaşlıyordu. 2 dakika mesaj yazılmayınca bende uyuyordum.
VarMürteza'ya laf yok
uyu uyu daha iyi gececilerde hep gereksiz konular var
Gereksizse işim olmaz.uyu uyu daha iyi gececilerde hep gereksiz konular var
tatildeydim insan bi hoşgeldin derkonuyla geldim
Toshiba klübü kurdum bi bakın
İşsizlikGereksizse işim olmaz.
Her gün konuya gelmenden belli.Gereksizse işim olmaz.
müziğe çok fazla gerek yok açığı varYüksek sesle müzik dinleyince beklerken uyuyakalmıyosun tabi öyle
Var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?