burakcan42 Üye DiaBLoS' Alıntı: Senin de mi sınırsız internet, 500 dk, 1000 sms turkcell. ? Onu diyorum. Genişletmek için tıkla ... yok 2gb benimki
DiaBLoS' Alıntı: Senin de mi sınırsız internet, 500 dk, 1000 sms turkcell. ? Onu diyorum. Genişletmek için tıkla ... yok 2gb benimki
codblackops2 Üye DiaBLoS' Alıntı: Sınırsız internet dendi bize... Genişletmek için tıkla ... 1 gb normal hizda olur devamında adi sinirsiz olur ama kendisi kanser eder abi.tecrubeliyim
DiaBLoS' Alıntı: Sınırsız internet dendi bize... Genişletmek için tıkla ... 1 gb normal hizda olur devamında adi sinirsiz olur ama kendisi kanser eder abi.tecrubeliyim
burakcan42 Üye benim ki 2gb sonra duruyor hızlı da düşmüyor diye biliyorum yani Türkcell de ki eleman öyle dedi daha ilk ay bitmedi için bilemiyorum
benim ki 2gb sonra duruyor hızlı da düşmüyor diye biliyorum yani Türkcell de ki eleman öyle dedi daha ilk ay bitmedi için bilemiyorum
Invoke Üye DiaBLoS' Alıntı: VeAleykümselam Pınar . Hoşgeldin . Vay be ... Turkcell , sınırsız internet + 500 dk her yöne + 1000 sms her yöne ... Kontörlü olarak 25 tl .... Aradılar . Yarın geliyor hattım . Güle güle avea ... Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS' Alıntı: VeAleykümselam Pınar . Hoşgeldin . Vay be ... Turkcell , sınırsız internet + 500 dk her yöne + 1000 sms her yöne ... Kontörlü olarak 25 tl .... Aradılar . Yarın geliyor hattım . Güle güle avea ... Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye Yav biz 35 lira veriyoruz. 500dk+ 1gb lanet olası Turkcell'de Paketinizin adı neymiş ya? Var mı öyle şey turkcellde? Çok şaşırdım, bakıyorum ama benzer paket dahi bulamıyorum.
Yav biz 35 lira veriyoruz. 500dk+ 1gb lanet olası Turkcell'de Paketinizin adı neymiş ya? Var mı öyle şey turkcellde? Çok şaşırdım, bakıyorum ama benzer paket dahi bulamıyorum.
Invoke Üye greenmile' Alıntı: Anlaşıldı kimse kullanmıyor Genişletmek için tıkla ... Ben de yok ama sorun nedir?
greenmile' Alıntı: Anlaşıldı kimse kullanmıyor Genişletmek için tıkla ... Ben de yok ama sorun nedir?
greenmile Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben de yok ama sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... Bende de yokta kullanan varsa memnun mu diye soracaktım
-qarapapaq-' Alıntı: Ben de yok ama sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... Bende de yokta kullanan varsa memnun mu diye soracaktım
Invoke Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben de yok ama sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... Keşke birleşik olan -de'yi ayrı yazmasaymışım.
-qarapapaq-' Alıntı: Ben de yok ama sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... Keşke birleşik olan -de'yi ayrı yazmasaymışım.
greenmile Üye -qarapapaq-' Alıntı: Keşke birleşik olan -de'yi ayrı yazmasaymışım. Genişletmek için tıkla ... Gecenin bu saatinde olur o kadar
-qarapapaq-' Alıntı: Keşke birleşik olan -de'yi ayrı yazmasaymışım. Genişletmek için tıkla ... Gecenin bu saatinde olur o kadar
DiaBLoS Admin 2 gb dan sonra internet hızında düşme oluyor dedi. Hat geldikten sonra * boşluk genc yazıp 2222 gönderiyorsunuz dedi. 25 tl yükleyin kampanya işlemi tamamdir dedi kiz.Felaket deprem oldu İstanbul'da
2 gb dan sonra internet hızında düşme oluyor dedi. Hat geldikten sonra * boşluk genc yazıp 2222 gönderiyorsunuz dedi. 25 tl yükleyin kampanya işlemi tamamdir dedi kiz.Felaket deprem oldu İstanbul'da