KayraBey Üye Senyor Keş' Alıntı: maxicepe son zamanlarda bir sürü bebe dolmuş Genişletmek için tıkla ... Kaç yaşlarında bu bebeler?
Senyor Keş' Alıntı: maxicepe son zamanlarda bir sürü bebe dolmuş Genişletmek için tıkla ... Kaç yaşlarında bu bebeler?
NEXUS Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm . Hayırlı cumalar arkadaşlar ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam , Hayırlı Cumalar
DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm . Hayırlı cumalar arkadaşlar ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam , Hayırlı Cumalar
DiaBLoS Admin VeAleykümselam Pınar . Hoşgeldin . Vay be ... Turkcell , sınırsız internet + 500 dk her yöne + 1000 sms her yöne ... Kontörlü olarak 25 tl .... Aradılar . Yarın geliyor hattım . Güle güle avea ...
VeAleykümselam Pınar . Hoşgeldin . Vay be ... Turkcell , sınırsız internet + 500 dk her yöne + 1000 sms her yöne ... Kontörlü olarak 25 tl .... Aradılar . Yarın geliyor hattım . Güle güle avea ...
marist Üye DiaBLoS' Alıntı: VeAleykümselam Pınar . Hoşgeldin . Vay be ... Turkcell , sınırsız internet + 500 dk her yöne + 1000 sms her yöne ... Kontörlü olarak 25 tl .... Aradılar . Yarın geliyor hattım . Güle güle avea ... Genişletmek için tıkla ... Yok artık var mi böyle birşey :O
DiaBLoS' Alıntı: VeAleykümselam Pınar . Hoşgeldin . Vay be ... Turkcell , sınırsız internet + 500 dk her yöne + 1000 sms her yöne ... Kontörlü olarak 25 tl .... Aradılar . Yarın geliyor hattım . Güle güle avea ... Genişletmek için tıkla ... Yok artık var mi böyle birşey :O
burakcan42 Üye marist' Alıntı: Yok artık var mi böyle birşey :O Genişletmek için tıkla ... evet ben de şu an bunu kullanıyorum. artı 1000sms turkcelle 100mb da hem olduğun için veriyor hediye
marist' Alıntı: Yok artık var mi böyle birşey :O Genişletmek için tıkla ... evet ben de şu an bunu kullanıyorum. artı 1000sms turkcelle 100mb da hem olduğun için veriyor hediye
DiaBLoS Admin marist' Alıntı: Yok artık var mi böyle birşey :O Genişletmek için tıkla ... Turkcell den aramışlar kuzeni . Benim no yu vermiş , aradılar beni ... Kart'ım yarın evimde olacak kargo ile . Kimlik vereceğiz fotokopisi ile kargocuya o kadar . burakcan42' Alıntı: evet ben de şu an bunu kullanıyorum. artı 1000sms turkcelle 100mb da hem olduğun için veriyor hediye Genişletmek için tıkla ... 25 tl değil mi kontörlü ...? 500 dk 1000 sms sınırsız internet değil mi ?
marist' Alıntı: Yok artık var mi böyle birşey :O Genişletmek için tıkla ... Turkcell den aramışlar kuzeni . Benim no yu vermiş , aradılar beni ... Kart'ım yarın evimde olacak kargo ile . Kimlik vereceğiz fotokopisi ile kargocuya o kadar . burakcan42' Alıntı: evet ben de şu an bunu kullanıyorum. artı 1000sms turkcelle 100mb da hem olduğun için veriyor hediye Genişletmek için tıkla ... 25 tl değil mi kontörlü ...? 500 dk 1000 sms sınırsız internet değil mi ?
marist Üye burakcan42' Alıntı: evet ben de şu an bunu kullanıyorum. artı 1000sms turkcelle 100mb da hem olduğun için veriyor hediye Genişletmek için tıkla ... Nasıl katılabilirim?
burakcan42' Alıntı: evet ben de şu an bunu kullanıyorum. artı 1000sms turkcelle 100mb da hem olduğun için veriyor hediye Genişletmek için tıkla ... Nasıl katılabilirim?
DiaBLoS Admin burakcan42' Alıntı: evet ben de şu an bunu kullanıyorum. artı 1000sms turkcelle 100mb da hem olduğun için veriyor hediye Genişletmek için tıkla ... Senin nasıl oldu?
burakcan42' Alıntı: evet ben de şu an bunu kullanıyorum. artı 1000sms turkcelle 100mb da hem olduğun için veriyor hediye Genişletmek için tıkla ... Senin nasıl oldu?
DiaBLoS Admin burakcan42' Alıntı: bilmem ki. vergi keser diye 30tl yükledim o yüzden sanırım Genişletmek için tıkla ... Senin de mi sınırsız internet, 500 dk, 1000 sms turkcell. ? Onu diyorum.
burakcan42' Alıntı: bilmem ki. vergi keser diye 30tl yükledim o yüzden sanırım Genişletmek için tıkla ... Senin de mi sınırsız internet, 500 dk, 1000 sms turkcell. ? Onu diyorum.