Gönüldaşların Mekanı..

Arada kendi mesajinda kaynadi ama forumun saati geride

minoo

Üye
Adil bi yöneticiyim ben. Kendi mesajımı da silerim böyle
Forumun saati geride değil de bi gariplik olduğu kesin. Arada rahat 10-15 saniye oynayan mesajları aynı saniye yazmışız gibi gösterdi
Ben de kendi saatime göre şeyettim

Neyse bu kez gececiler saat 6 da kapatilmis oldu ama bilmeyenler icin tutupta gidip bu saate oraya daha mesaj atmasin Biraz önce baska bir uye yazmis ama bilmediginden olabilir sonra niye mesajimi sildiler diye olay bile ciktigi olmustu

Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Buyur burdan yak demez olaydim

minoo

Üye
Attım ama onla alakası yok dun aksam msj sayım 102 idi 94 olmus msj atiyom 3 tane anca 95 oldu bune be

Konu dışındaki bi konuya mesaj yazdıysan ve konu 'oyun, mizah ya da deneme mesajları, bölümlerine taşındıysa konuda yazanların yazdıkları kadar mesaj sayısı düşer. Bu saydığım 3 bölümde yazılan mesajlar mesaj sayısını etkilemiyor.

Forumun saati geride neden derseniz bildirimlerinizin bolumune geldiginiz de 1-2 dakika once yazildi diyor ama profilinizden bildirim sayfaniza gecince o 1-2 dakika degil de saatin daha geride oldugu belli oluyor
Elin deymişken bunuda yak
O yanmista zaten dumani cikiyor

Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Demistim size forumun saati geri de diye bunun en iyi tecrubesini Ata'nin askerde ki gunlerini sayanlar bilir haha 00:00:01 sil 1 saliseyse kacirdin