Gönüldaşların Mekanı..

FatoŞ

Üye
Hayırlı Günlerr

marist

Üye
Ne azı Yahu Kandırma beni Neyse topraam izninle gideyim eve gideyim daha namaz kılmadım , Dinlenmişte olurum görüşürüz ..

Ne kandırması Topraam saat 4 dedin mi aksam oluyor.
Tamam selametle topragım Allah kabul etsin. Kendine iyi bak.

Tepkiler: FatoŞ

marist

Üye
Öyleyimdir
evet dinlendim çok şükür
sen ne yaptın hala yatıyor musun

Tabiii öylesindirr hıım eyi eyi aclıgıda unutmuşundur
Ya Nerden biliyon .p walla sen gidiyorum dediginden beri uyuyordum sana az önce cevap yazana kadar Yuzume de guzel vurdun haa hala yatıyon mu diye

FatoŞ

Üye
Tabiii öylesindirr hıım eyi eyi aclıgıda unutmuşundur
Ya Nerden biliyon .p walla sen gidiyorum dediginden beri uyuyordum sana az önce cevap yazana kadar Yuzume de guzel vurdun haa hala yatıyon mu diye
Tabi vururum Geldim Yazdım ya buraya annem geldi ezan okunmuş meğer 15 20 dakika geç açtım orucu

marist

Üye
Tabi vururum Geldim Yazdım ya buraya annem geldi ezan okunmuş meğer 15 20 dakika geç açtım orucu
Ee artık düştük diline vurursuun Ama ben dedim sana saat 4 oldu mu akşam oluyor Bide kandırma beni diyordun Cevap gelmeyince iftara gitti dedim bende

FatoŞ

Üye
Ee artık düştük diline vurursuun Ama ben dedim sana saat 4 oldu mu akşam oluyor Bide kandırma beni diyordun Cevap gelmeyince iftara gitti dedim bende
Haklısın geç açtım orucu annem biraz daha geç gelse idi ben hala Oruçlu olacaktım ( annem geldi ellerinde kebap ayy missss )

marist

Üye
Haklısın geç açtım orucu annem biraz daha geç gelse idi ben hala Oruçlu olacaktım ( annem geldi ellerinde kebap ayy missss )
Oh keyifler kebap Ana yüreği işte : Bu arada benim yüzümden mi geç kalıyordun