KayraBey Üye Nextman' Alıntı: Evdeyim valla Dede bişeye ihtiyaç olursa söyle Genişletmek için tıkla ... Canım çay çekti
Nextman' Alıntı: Evdeyim valla Dede bişeye ihtiyaç olursa söyle Genişletmek için tıkla ... Canım çay çekti
FatoŞ Üye Okuldayım .....pc Başında.. Ümitle Konuşuyorum epey oldu çok özledim kelamlarını , Beni Benden alan kelamlarını.. Özlemişim Eski Anıları ..Askere gitmeden önce her sabah konşurduk oysa Yanlış yere paylaşım
Okuldayım .....pc Başında.. Ümitle Konuşuyorum epey oldu çok özledim kelamlarını , Beni Benden alan kelamlarını.. Özlemişim Eski Anıları ..Askere gitmeden önce her sabah konşurduk oysa Yanlış yere paylaşım
FatoŞ Üye Nextman' Alıntı: Aday falan olmaz öğretmen öğretmendir Genişletmek için tıkla ... Aday Diyelim Stajer Öğretmenlik Ypıyorum Aday Nextman' Alıntı: Koşturmaca nasıl olsun sen neler yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... Staj Bitti Okulda İşlerim Vardı Babamın odasında biraz pc başına geçeyim dedim
Nextman' Alıntı: Aday falan olmaz öğretmen öğretmendir Genişletmek için tıkla ... Aday Diyelim Stajer Öğretmenlik Ypıyorum Aday Nextman' Alıntı: Koşturmaca nasıl olsun sen neler yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... Staj Bitti Okulda İşlerim Vardı Babamın odasında biraz pc başına geçeyim dedim
FatoŞ Üye Nextman' Alıntı: Tamam sen nasıl istersen Aday öğretmenim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Abim Benim ise öğretmenlerim sizlersiniz Büyüklerim utanıyorum öğretmenim diyince Sizden ala öğretmen mi olurç...
Nextman' Alıntı: Tamam sen nasıl istersen Aday öğretmenim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Abim Benim ise öğretmenlerim sizlersiniz Büyüklerim utanıyorum öğretmenim diyince Sizden ala öğretmen mi olurç...
FatoŞ Üye Nextman' Alıntı: Teşekkürler kardeşim herzaman bizde öğreniyoruz ve paylaşıyoruz Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Haklısın
Nextman' Alıntı: Teşekkürler kardeşim herzaman bizde öğreniyoruz ve paylaşıyoruz Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Haklısın
Nextman Emekli Yönetici Dede' Alıntı: Uyandım... Genişletmek için tıkla ... Kalk kalk akşam oldu Dedeeeee
KayraBey Üye Nextman' Alıntı: Eeeee diyorum sana gece çalışmak isteyen sensin Genişletmek için tıkla ... Kötü değil o kadar da... gündüz işlerimi halledip sonra fabrikaya geliyorum. Oh mis...
Nextman' Alıntı: Eeeee diyorum sana gece çalışmak isteyen sensin Genişletmek için tıkla ... Kötü değil o kadar da... gündüz işlerimi halledip sonra fabrikaya geliyorum. Oh mis...