achambo Üye Nextman' Alıntı: Hayırdır kardeşim @achambo slm gönül dostları Genişletmek için tıkla ... abi bilişimde iş yoğunluğu nasıl o açıdan sordum Tuba' Alıntı: boş ver sakladım onu ben birini gördüm şok oldum Genişletmek için tıkla ... bulmak zor değildir herhalde
Nextman' Alıntı: Hayırdır kardeşim @achambo slm gönül dostları Genişletmek için tıkla ... abi bilişimde iş yoğunluğu nasıl o açıdan sordum Tuba' Alıntı: boş ver sakladım onu ben birini gördüm şok oldum Genişletmek için tıkla ... bulmak zor değildir herhalde
achambo Üye Nextman' Alıntı: Gece rüyamda ram ve hdd sayacak kadar yoğun Genişletmek için tıkla ... anlaşıldı bana test çözerken oluyodu günde 600-700 soru çözünce ordan anlıyorum abi
Nextman' Alıntı: Gece rüyamda ram ve hdd sayacak kadar yoğun Genişletmek için tıkla ... anlaşıldı bana test çözerken oluyodu günde 600-700 soru çözünce ordan anlıyorum abi
KayraBey Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyidir abi senden naber? Genişletmek için tıkla ... İyi hamdolsun eve dönüyorum...
- SerkeŞ -' Alıntı: iyidir abi senden naber? Genişletmek için tıkla ... İyi hamdolsun eve dönüyorum...
KayraBey Üye Tuba' Alıntı: çaylar geldi Genişletmek için tıkla ... Sende olmasan kimse bakmaz bu yaşlı ve düşmüş insana
Tuba' Alıntı: çaylar geldi Genişletmek için tıkla ... Sende olmasan kimse bakmaz bu yaşlı ve düşmüş insana
Tuba Üye Dede' Alıntı: Sende olmasan kimse bakmaz bu yaşlı ve düşmüş insana Genişletmek için tıkla ... Kıymetimi bilin Ben kaçar dedecim. yaşlı değilim ben gezmelere gitcem
Dede' Alıntı: Sende olmasan kimse bakmaz bu yaşlı ve düşmüş insana Genişletmek için tıkla ... Kıymetimi bilin Ben kaçar dedecim. yaşlı değilim ben gezmelere gitcem
Emrgncy Üye Tuba' Alıntı: çaylar geldi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.. Tam saati çayında ha.. Hanım aşure tatlısı yapmış, sevenler buyursun.. Dede' Alıntı: Sende olmasan kimse bakmaz bu yaşlı ve düşmüş insana Genişletmek için tıkla ... Ayıp ettin ihtiyar, biz ne güne duruyoruz burda
Tuba' Alıntı: çaylar geldi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.. Tam saati çayında ha.. Hanım aşure tatlısı yapmış, sevenler buyursun.. Dede' Alıntı: Sende olmasan kimse bakmaz bu yaşlı ve düşmüş insana Genişletmek için tıkla ... Ayıp ettin ihtiyar, biz ne güne duruyoruz burda
Tuba Üye Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah.. Tam saati çayında ha.. Hanım aşure tatlısı yapmış, sevenler buyursun.. Ayıp ettin ihtiyar, biz ne güne duruyoruz burda Genişletmek için tıkla ... Sevmem mi neyse tatlıya çıkadan yetiştim Allah'tan Sağol hidayet
Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah.. Tam saati çayında ha.. Hanım aşure tatlısı yapmış, sevenler buyursun.. Ayıp ettin ihtiyar, biz ne güne duruyoruz burda Genişletmek için tıkla ... Sevmem mi neyse tatlıya çıkadan yetiştim Allah'tan Sağol hidayet
Emrgncy Üye Tuba' Alıntı: Sevmem mi neyse tatlıya çıkadan yetiştim Allah'tan Sağol Hidayet Genişletmek için tıkla ... Sana ayırmıştım zaten Neyse seni fazla alıkoymayalım abla, selametle marist' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam..
Tuba' Alıntı: Sevmem mi neyse tatlıya çıkadan yetiştim Allah'tan Sağol Hidayet Genişletmek için tıkla ... Sana ayırmıştım zaten Neyse seni fazla alıkoymayalım abla, selametle marist' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam..
marist Üye Emrgncy112' Alıntı: Sana ayırmıştım zaten Neyse seni fazla alıkoymayalım abla, selametle Aleykum selam.. Genişletmek için tıkla ... bunu hoşgeldin mi sayıyım, yoksa selam vermedim diye yüzüme mi vurdun Abi
Emrgncy112' Alıntı: Sana ayırmıştım zaten Neyse seni fazla alıkoymayalım abla, selametle Aleykum selam.. Genişletmek için tıkla ... bunu hoşgeldin mi sayıyım, yoksa selam vermedim diye yüzüme mi vurdun Abi
Emrgncy Üye marist' Alıntı: bunu hoşgeldin mi sayıyım, yoksa selam vermedim diye yüzüme mi vurdun Abi Genişletmek için tıkla ... Ne sayarsan artık
marist' Alıntı: bunu hoşgeldin mi sayıyım, yoksa selam vermedim diye yüzüme mi vurdun Abi Genişletmek için tıkla ... Ne sayarsan artık