Emrgncy Üye FatoŞ' Alıntı: valla abim bildiğin gibi..hamd olsun herhalimize.. yengem çoocuklar nasıl ya sen? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşlik... hepimiz iyiyiz hamdolsun..
FatoŞ' Alıntı: valla abim bildiğin gibi..hamd olsun herhalimize.. yengem çoocuklar nasıl ya sen? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşlik... hepimiz iyiyiz hamdolsun..
Emrgncy Üye DilvinEymen' Alıntı: Hızlı yazmıştım aslında Genişletmek için tıkla ... O mesajı mobilde yazmıştım, mobil bir işkence olunca telefonu kapatıp yattım...
DilvinEymen' Alıntı: Hızlı yazmıştım aslında Genişletmek için tıkla ... O mesajı mobilde yazmıştım, mobil bir işkence olunca telefonu kapatıp yattım...
KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: O mesajı mobilde yazmıştım, mobil bir işkence olunca telefonu kapatıp yattım... Genişletmek için tıkla ... Operaya girdim gerçekten felâket
Emrgncy112' Alıntı: O mesajı mobilde yazmıştım, mobil bir işkence olunca telefonu kapatıp yattım... Genişletmek için tıkla ... Operaya girdim gerçekten felâket
Emrgncy Üye DilvinEymen' Alıntı: Operaya girdim gerçekten felâket Genişletmek için tıkla ... Önceleri yatmadan biraz takılırdım foruma ama bu haliyle ve ben telefonu değiştirmediğim sürece biraz zor artık..
DilvinEymen' Alıntı: Operaya girdim gerçekten felâket Genişletmek için tıkla ... Önceleri yatmadan biraz takılırdım foruma ama bu haliyle ve ben telefonu değiştirmediğim sürece biraz zor artık..
KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: Önceleri yatmadan biraz takılırdım foruma ama bu haliyle ve ben telefonu değiştirmediğim sürece biraz zor artık.. Genişletmek için tıkla ... Düzelecek diyorlar bakalım
Emrgncy112' Alıntı: Önceleri yatmadan biraz takılırdım foruma ama bu haliyle ve ben telefonu değiştirmediğim sürece biraz zor artık.. Genişletmek için tıkla ... Düzelecek diyorlar bakalım
Emrgncy Üye DilvinEymen' Alıntı: Düzelecek diyorlar bakalım Genişletmek için tıkla ... Ne kadarda düzelse mobile light taki stabilliği vermez...
DilvinEymen' Alıntı: Düzelecek diyorlar bakalım Genişletmek için tıkla ... Ne kadarda düzelse mobile light taki stabilliği vermez...
KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: Ne kadarda düzelse mobile light taki stabilliği vermez... Genişletmek için tıkla ... Belki daha hızlı olur bilinmez
Emrgncy112' Alıntı: Ne kadarda düzelse mobile light taki stabilliği vermez... Genişletmek için tıkla ... Belki daha hızlı olur bilinmez
Emrgncy Üye DilvinEymen' Alıntı: Belki daha hızlı olur bilinmez Genişletmek için tıkla ... Hiç sanmıyorum
KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: Hiç sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Bir hafta veriyorum ayni olmasada daha hızlı olacaktır
Emrgncy112' Alıntı: Hiç sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Bir hafta veriyorum ayni olmasada daha hızlı olacaktır