Gönüldaşların Mekanı..

Gökhan buluşalım bir ara gerçi ben izindeyim evde tadilat işleri ile uğraş dur ama orionda falan buluşma yapalım şöle Trakya buluşması olsun bea

tamam görüşürüz yarın askerlik şubesine gidiyom hazır asker olacam artık

Ns_Lion

Üye

Nasılsın Hasan ? en son sana pm atmıştım uğraştırdım seni ama o zamandan beri görüşemiyoruz

Allah iyilik versin teşekkür ederim Hasan iyiyim

a.selam Enes nasılsın hoşgeldin

iyilik iyyim valla sen nasılsın

Tepkiler: Tuba

ChavRash

Emekli Yönetici
Noldu zorunamı gitti

Hayır, Arguvanlı olduğum için ilgimi çekti desem şu ettiğin laftan sıkılır mısın?

Nasılsın Hasan ? en son sana pm atmıştım uğraştırdım seni ama o zamandan beri görüşemiyoruz

Çevik kuvvet abla, iyiyim çok şükür. Sen de iyisin umarım? Nasıl desem, burdan ayrıldıktan sonra kendi işlerime düştüm pek görüşemedim burdan arkadaşlarla. Ama iş güç işte, hoş gör.

Tepkiler: Tuba
ille gidilecek dostlar en iyisi erken den gitmek Ama ben herşeyi yoluna koydukdan sonra gitmeyi düşünüyorum

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
iyi geceler arkadaslar kendinize dikkat edin.

Tepkiler: L-LumieRe, Kingmortall, Tuba ve 1 kişi daha

Ns_Lion

Üye

k.bakma ben cm ylmaz repliği olaraktan şaaptıydımdı yani ööle cins bi laf etmek için öyle yazmadım.

Tepkiler: Anıl Umut

Ns_Lion

Üye
merkezi bilirim merkez camisi falan gezdim olraları ışıklı falandı çok güzeldi ya

ben çıkmıyom dışarı günün 17 saati pc başında arkadaşım yok fazla 15 senedir 3 arkadaş yapabildim .d.d.d okadar ki sosyalim yani