Tuba Üye nextman' Alıntı: Nur hazır varmı başka isteyen. Genişletmek için tıkla ... ayyy Fincanda çok güzelmiş teşekkürler
nextman' Alıntı: Nur hazır varmı başka isteyen. Genişletmek için tıkla ... ayyy Fincanda çok güzelmiş teşekkürler
Nextman Emekli Yönetici kingmor' Alıntı: bende alabilirim abi ama nescafe mümkünse Genişletmek için tıkla ... Oooooooo kimleri görüyorum nedemek
kingmor' Alıntı: bende alabilirim abi ama nescafe mümkünse Genişletmek için tıkla ... Oooooooo kimleri görüyorum nedemek
Kurtuluş40 Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Kurtuluş abi ben o berberde traş olmam yahu fiyat listesini giriş kapısına büyük puntolarla yazman lazım Genişletmek için tıkla ... yapma esten dosttan kazanmamiz lazim herkesi bekliyorum İntifada' Alıntı: Hasan Nur Kurtuluş abi ve tüm Yeni gelen Arkadaşlar hoş geldiniz Genişletmek için tıkla ... hosbulduk vallaha bugun sabaah olmaz
EroL' Alıntı: Kurtuluş abi ben o berberde traş olmam yahu fiyat listesini giriş kapısına büyük puntolarla yazman lazım Genişletmek için tıkla ... yapma esten dosttan kazanmamiz lazim herkesi bekliyorum İntifada' Alıntı: Hasan Nur Kurtuluş abi ve tüm Yeni gelen Arkadaşlar hoş geldiniz Genişletmek için tıkla ... hosbulduk vallaha bugun sabaah olmaz
Nextman Emekli Yönetici 'Nur'' Alıntı: ayyy Fincanda çok güzelmiş teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
Kingmortall Üye nextman' Alıntı: Oooooooo kimleri görüyorum nedemek Genişletmek için tıkla ... beni ilk defamı görüyon abi
nextman' Alıntı: Oooooooo kimleri görüyorum nedemek Genişletmek için tıkla ... beni ilk defamı görüyon abi
Tuba Üye İntifada' Alıntı: iyiyim Sagol Sende iyisindir İnş Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim iyiyim bende
İntifada' Alıntı: iyiyim Sagol Sende iyisindir İnş Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim iyiyim bende
ChavRash Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Aboowww kimleri görüyorum kebabın kokusu geldi demi gardaş Okul yolu yokuştur Lütfü alışacan bunlara Genişletmek için tıkla ... Seker mi gardaş, 800 km öteden aldım kokuyu damladım. İntifada' Alıntı: Hasan Nur Kurtuluş abi ve tüm Yeni gelen Arkadaşlar hoş geldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum abim 'Nur'' Alıntı: selam Hasan yaa geç geldim diye kebap vermediler bana kahve içecem artık Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abla
EroL' Alıntı: Aboowww kimleri görüyorum kebabın kokusu geldi demi gardaş Okul yolu yokuştur Lütfü alışacan bunlara Genişletmek için tıkla ... Seker mi gardaş, 800 km öteden aldım kokuyu damladım. İntifada' Alıntı: Hasan Nur Kurtuluş abi ve tüm Yeni gelen Arkadaşlar hoş geldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum abim 'Nur'' Alıntı: selam Hasan yaa geç geldim diye kebap vermediler bana kahve içecem artık Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abla
L-LumieRe Üye 'Nur'' Alıntı: a.selam Hasan nasılsın teşekkürler hoşbulduk nasılsın Levent Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın nur abla
'Nur'' Alıntı: a.selam Hasan nasılsın teşekkürler hoşbulduk nasılsın Levent Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın nur abla
Nextman Emekli Yönetici kingmor' Alıntı: beni ilk defamı görüyon abi Genişletmek için tıkla ... Yahu ben herzaman refresh ettiğimde kendi yazdıklarımı görüyorum arkadaş keşke livechat olsa takibi daha güzel .Sen yakınsın olmdı orion da ısmarlarız
kingmor' Alıntı: beni ilk defamı görüyon abi Genişletmek için tıkla ... Yahu ben herzaman refresh ettiğimde kendi yazdıklarımı görüyorum arkadaş keşke livechat olsa takibi daha güzel .Sen yakınsın olmdı orion da ısmarlarız
ChavRash Emekli Yönetici Şehriyar' Alıntı: Hasan abi hoşgeldin Daha bugün kulaklarını çınlattım senin Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum paşam sağ olasın, iyi çınlatmışsındır umarım.
Şehriyar' Alıntı: Hasan abi hoşgeldin Daha bugün kulaklarını çınlattım senin Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum paşam sağ olasın, iyi çınlatmışsındır umarım.
Kingmortall Üye nextman' Alıntı: Yahu ben herzaman refresh ettiğimde kendi yazdıklarımı görüyorum arkadaş keşke livechat olsa takibi daha güzel .Sen yakınsın olmdı orion da ısmarlarız Genişletmek için tıkla ... ben tekirdağ çorludayım
nextman' Alıntı: Yahu ben herzaman refresh ettiğimde kendi yazdıklarımı görüyorum arkadaş keşke livechat olsa takibi daha güzel .Sen yakınsın olmdı orion da ısmarlarız Genişletmek için tıkla ... ben tekirdağ çorludayım
Nextman Emekli Yönetici kingmor' Alıntı: ben tekirdağ çorludayım Genişletmek için tıkla ... Sanki ben farklı yerdeyim atla gel çorbaya gidek ozaman Ergene vadisi
kingmor' Alıntı: ben tekirdağ çorludayım Genişletmek için tıkla ... Sanki ben farklı yerdeyim atla gel çorbaya gidek ozaman Ergene vadisi
L-LumieRe Üye Ns_Lion' Alıntı: Sa. Cümleten Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin hemşerim
Kingmortall Üye nextman' Alıntı: Sanki ben farklı yerdeyim atla gel çorbaya gidek ozaman Ergene vadisi Genişletmek için tıkla ... tamam dur arabayla geliyom hemn
nextman' Alıntı: Sanki ben farklı yerdeyim atla gel çorbaya gidek ozaman Ergene vadisi Genişletmek için tıkla ... tamam dur arabayla geliyom hemn
anılbaran Üye kingmor' Alıntı: ben tekirdağ çorludayım Genişletmek için tıkla ... Benim de abim orada doktor
Kingmortall Üye malatyalılar çoğaldı ha - - - Eklendi - - - anılbaran' Alıntı: Benim de abim orada doktor Genişletmek için tıkla ... nerede doktor işim düşerse kıyak yapar belki
malatyalılar çoğaldı ha - - - Eklendi - - - anılbaran' Alıntı: Benim de abim orada doktor Genişletmek için tıkla ... nerede doktor işim düşerse kıyak yapar belki