Gönüldaşların Mekanı..

pelın_

hülya sana inandıkya bak noldu varya off deli olcam haa

SHS

Üye
pelin ne içiyon gız, daha erken saat

MasteLaa

Üye

Aynen çok sıcak. Beynim kaynadı yahu

Kışı aslında bu nedenle seviyorum canım abicim.İnsan vücuduna da zararı olabiliyor özellikle öğle saatlerinde dışarıya çıkıldığı zaman

- - - Eklendi - - -

Bizim burası fazla sıcak değil ama denizin etkisi var.O yüzden evden çıkmıyorum korkuma
En iyisi evde oturmak kuzum Ama İstanbul'da çok güzel bir şehir Çıkıp gezesin gelmiyor mu ??

pelın_

annemler bugun maraşa gidiyo yanıcaklar desene

Kışı aslında bu nedenle seviyorum canım abicim.İnsan vücuduna da zararı olabiliyor özellikle öğle saatlerinde dışarıya çıkıldığı zaman

Bende kışı çok severim ama kar yağışlı olanını.Buralarda 1-2 yıldır adam akıllı kar yağmıyor malesef Ben bunu çok yağışlı bir kış gecesi doğmama bağlıyorum

- - - Eklendi - - -

Gezmeyi pek sevmem açıkcası Böyle tarihi binaları ve doğal güzellikleri gezmeyi severim ama sürekli de yapılmıyor onun dışında alışveriş falan aman Allah korusun hiç sevmem sadece kitap - oyun - yemek alışverişinden hoşlanırım

MasteLaa

Üye
annemler bugun maraşa gidiyo yanıcaklar desene
Hoşgelsin buyursunlar Pelin Ablacım Çarşısı daha sıcak oluyor Biz Binevler bölgesindeyiz burası oraya göre daha serin

- - - Eklendi - - -

Teknoloji marketlerinden çok hoşlanırım ben Gezip görmeden duramam kuzum

Çok severim ama öyle aşırı ilgimi çekmeyen bir model olmadıkça gitmem.İstanbuldaki çoğu yerde inceleyen insanlara canavar gibi bakıyorlar Bir Saturn var elemanlarını sevdiğim onda da incelenecek fazla telefon yok 4-5 aydır Galaxy Note var adam akıllı bir o kadar

MasteLaa

Üye
Sen de haklıymışsın gezmeme daha doğrusu gezememe konusunda

Tepkiler: Niizuma.Eiji