pelin ne içiyon gız, daha erken saat
Paşam Nasılsın?Tekrar merhaba
İyiyim canım abicim sen nasılsın
Paşam Nasılsın?
Şükrolsun Kardeşim. Sağolasın.
İyiyim canım abicim sen nasılsın
ya arkadaş hülya üye olmuş benle dalga gecıyoona laf atıyorum
Çok sıcak K.Maraş dışarıya da çıkamıyoruz..Ama bu sitedeki insanlar yetiyor fazlasıyla
Şükrolsun Kardeşim. Sağolasın.
Aynen çok sıcak. Beynim kaynadı yahu
Çok sıcak K.Maraş dışarıya da çıkamıyoruz..Ama bu sitedeki insanlar yetiyor fazlasıyla
En iyisi evde oturmak kuzum
Bizim burası fazla sıcak değil ama denizin etkisi var.O yüzden evden çıkmıyorum korkuma
Kışı aslında bu nedenle seviyorum canım abicim.İnsan vücuduna da zararı olabiliyor özellikle öğle saatlerinde dışarıya çıkıldığı zaman
Kışı aslında bu nedenle seviyorum canım abicim.İnsan vücuduna da zararı olabiliyor özellikle öğle saatlerinde dışarıya çıkıldığı zaman
- - - Eklendi - - -
En iyisi evde oturmak kuzumAma İstanbul'da çok güzel bir şehir Çıkıp gezesin gelmiyor mu ??
Hoşgelsin buyursunlar Pelin Ablacımannemler bugun maraşa gidiyo yanıcaklar desene
Teknoloji marketlerinden çok hoşlanırım ben
Bende kışı çok severim ama kar yağışlı olanını.Buralarda 1-2 yıldır adam akıllı kar yağmıyor malesefBen bunu çok yağışlı bir kış gecesi doğmama bağlıyorum
- - - Eklendi - - -
Gezmeyi pek sevmem açıkcasıBöyle tarihi binaları ve doğal güzellikleri gezmeyi severim ama sürekli de yapılmıyor onun dışında alışveriş falan aman Allah korusun hiç sevmem sadece kitap - oyun - yemek alışverişinden hoşlanırım
Hoşgelsin buyursunlar Pelin AblacımÇarşısı daha sıcak oluyor Biz Binevler bölgesindeyiz burası oraya göre daha serin
Ben de Bursa'lıyım aslında 2 senedir Maraş'tayım onun için orayı bilemiyorum Canım Ablacım
türkoğluna gidiyolar cnm onlarda
Hoşgelsin buyursunlar Pelin AblacımÇarşısı daha sıcak oluyor Biz Binevler bölgesindeyiz burası oraya göre daha serin
- - - Eklendi - - -
Teknoloji marketlerinden çok hoşlanırım benGezip görmeden duramam kuzum
Sen de haklıymışsın gezmeme daha doğrusu gezememe konusunda
Çok severim ama öyle aşırı ilgimi çekmeyen bir model olmadıkça gitmem.İstanbuldaki çoğu yerde inceleyen insanlara canavar gibi bakıyorlarBir Saturn var elemanlarını sevdiğim onda da incelenecek fazla telefon yok 4-5 aydır Galaxy Note var adam akıllı bir o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?