FatoŞ Üye __xXx__' Alıntı: iyidir cancan pek kimse gelmiyor hayırdır metin sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum Valla Cancan Bizimde Misafirler Vardı Anca Geldim Daim Olsun CanCanım
__xXx__' Alıntı: iyidir cancan pek kimse gelmiyor hayırdır metin sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum Valla Cancan Bizimde Misafirler Vardı Anca Geldim Daim Olsun CanCanım
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aleykumselam Arda iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağol metinim - - - Eklendi - - - ~ FatoŞ ~' Alıntı: Bilmiyorum Valla Cancan Bizimde Misafirler Vardı Anca Geldim Daim Olsun CanCanım Genişletmek için tıkla ... amin allah cumlemizi daima iyi etsin
- SerkeŞ -' Alıntı: aleykumselam Arda iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağol metinim - - - Eklendi - - - ~ FatoŞ ~' Alıntı: Bilmiyorum Valla Cancan Bizimde Misafirler Vardı Anca Geldim Daim Olsun CanCanım Genişletmek için tıkla ... amin allah cumlemizi daima iyi etsin
FatoŞ Üye __xXx__' Alıntı: iyiyim sağol metinim - - - Eklendi - - - amin allah cumlemizi daima iyi etsin Genişletmek için tıkla ... Aminnn Şimdiden Demeli Birazdan Çıkacağım Şimdiden İyi Geceler..
__xXx__' Alıntı: iyiyim sağol metinim - - - Eklendi - - - amin allah cumlemizi daima iyi etsin Genişletmek için tıkla ... Aminnn Şimdiden Demeli Birazdan Çıkacağım Şimdiden İyi Geceler..
__xXx__ Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Aminnn Şimdiden Demeli Birazdan Çıkacağım Şimdiden İyi Geceler.. Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler
~ FatoŞ ~' Alıntı: Aminnn Şimdiden Demeli Birazdan Çıkacağım Şimdiden İyi Geceler.. Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler
FatoŞ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hayırlı geceler ben çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Geceler Kujummm Bende Çıkıyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: hayırlı geceler ben çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Geceler Kujummm Bende Çıkıyorum
-efşan Üye __xXx__' Alıntı: sağol usta sen .nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyidir. Sağol. - - - Eklendi - - - Hayırlı sabahlar herkese..
__xXx__' Alıntı: sağol usta sen .nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyidir. Sağol. - - - Eklendi - - - Hayırlı sabahlar herkese..