Gönüldaşların Mekanı..

SHS

Üye

her ikisinide yapıyo ama genelde ben soru sorunca takmıyo izle işte dıyo
komik bişey anlatıyım onlar bide benim yorumlardan bıktı, mesela bunlar fatmagülü izliyor, geldim baktım yorum şu : fatmagül niye kuaföre gitmiyor, cadı gibi

pelın_

komik bişey anlatıyım onlar bide benim yorumlardan bıktı, mesela bunlar fatmagülü izliyor, geldim baktım yorum şu : fatmagül niye kuaföre gitmiyor, cadı gibi
haha bende şey dedim bi gün bu fatmagül hep aynı montu giyıyo sanırım bunların sette krız var dedım annem yastık fırlattı bana

Tepkiler: SHS

mstf_l

Üye

haha bende şey dedim bi gün bu fatmagül hep aynı montu giyıyo sanırım bunların sette krız var dedım annem yastık fırlattı bana

bende tam annem fatmagul u izliyordu kanalıda degistirtmedi canım sıkıldı gittim anteni cevirdim geri geldim baktım bulasıklara baslamıs gittim duzelttim kanalıda degistirdim

Tepkiler: SHS

SHS

Üye

benimki bi sus dedi artık çünkü 20 kez tekrarladım, kerim buna iltifat edio, fatmagüle bakıyorum cadı yaw, kerim ne buluo bunda diyorum

pelın_

Ben pek izlemem ya saçma geçen bi iffet'e baktım oda pınar sayensinde

SHS

Üye
ben bi behzat ç. izlerim gerisi kırk yılın başı

pelın_

onu bende izlerdim ama artık izlemiyorum

mstf_l

Üye
kurtlar vadisini izlerdim bi zamanlar artık takip ettigim kalmadı arada canım sıkılınca rastgele bakıyom

pelın_

SHS

Üye
nası oldun şimdi?

Tepkiler: pelın_

mstf_l

Üye
uff uff kutuphaneye gec kaldım kapalıymıs canım sıkkın ya

----------Eklendi @ 20:55:54 ---------- Yazıldı @ 20:55:26 ----------

bilmem nese ben kaçar az uyuycamm yoruldum bı grıp öldürcek beni

Gecmis olsun pelin abla

pelın_