Mareşal Üye greenmile' Alıntı: eyvallah kardeşim idare ediyoruz 3 aşşağa 5 yukarı Genişletmek için tıkla ... allah daha iyi etsin abi
greenmile' Alıntı: eyvallah kardeşim idare ediyoruz 3 aşşağa 5 yukarı Genişletmek için tıkla ... allah daha iyi etsin abi
Burak Üye ne diyon kanka bayramda donuyoz ıstanbula sukur ----------Eklendi @ 21:22:53 ---------- Yazıldı @ 21:22:07 ---------- ful l ful
ne diyon kanka bayramda donuyoz ıstanbula sukur ----------Eklendi @ 21:22:53 ---------- Yazıldı @ 21:22:07 ---------- ful l ful
greenmile Üye Burak' Alıntı: hoşbulduk abi napan Genişletmek için tıkla ... şu napan lafını konyalılar diyo hep aklıma getirdin şimdi oturuyorum vakit öldürüyoz sen napan ne eden köydesin sanki Mareşal' Alıntı: allah daha iyi etsin abi Genişletmek için tıkla ... amin hepimizin inşallah gardaşım
Burak' Alıntı: hoşbulduk abi napan Genişletmek için tıkla ... şu napan lafını konyalılar diyo hep aklıma getirdin şimdi oturuyorum vakit öldürüyoz sen napan ne eden köydesin sanki Mareşal' Alıntı: allah daha iyi etsin abi Genişletmek için tıkla ... amin hepimizin inşallah gardaşım
Burak Üye evet abi köye geldik guzel tatıl oldu bu sene bayramda doncez evımıze sevınclıyım konyalılar mı ben ege lılerden duymustum
evet abi köye geldik guzel tatıl oldu bu sene bayramda doncez evımıze sevınclıyım konyalılar mı ben ege lılerden duymustum
Necmati Üye Burak' Alıntı: ne diyon kanka bayramda donuyoz ıstanbula sukur ----------Eklendi @ 21:22:53 ---------- Yazıldı @ 21:22:07 ---------- ful l ful Genişletmek için tıkla ... geleyim bn senin alayım aklını
Burak' Alıntı: ne diyon kanka bayramda donuyoz ıstanbula sukur ----------Eklendi @ 21:22:53 ---------- Yazıldı @ 21:22:07 ---------- ful l ful Genişletmek için tıkla ... geleyim bn senin alayım aklını
greenmile Üye Burak' Alıntı: evet abi köye geldik guzel tatıl oldu bu sene bayramda doncez evımıze sevınclıyım konyalılar mı ben ege lılerden duymustum Genişletmek için tıkla ... demekki sadece konyalılar değilmiş daha bayrama var
Burak' Alıntı: evet abi köye geldik guzel tatıl oldu bu sene bayramda doncez evımıze sevınclıyım konyalılar mı ben ege lılerden duymustum Genişletmek için tıkla ... demekki sadece konyalılar değilmiş daha bayrama var
Kobra_FighterTR Üye Burak' Alıntı: abi dur gozumde buyutme evimi ozledim Genişletmek için tıkla ... Sen ne ara geldin
Kobra_FighterTR Üye Burak' Alıntı: ben hep burdayım Genişletmek için tıkla ... Değildin zaza' Alıntı: sayemde gelmiştir Genişletmek için tıkla ... Görende bannı sen kaldırdın sanacak Neyse hoşgeldin abi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız benden size armağan olsun Kulaklıkla dinleyin yoksa bir şey anlamazsınız
Burak' Alıntı: ben hep burdayım Genişletmek için tıkla ... Değildin zaza' Alıntı: sayemde gelmiştir Genişletmek için tıkla ... Görende bannı sen kaldırdın sanacak Neyse hoşgeldin abi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız benden size armağan olsun Kulaklıkla dinleyin yoksa bir şey anlamazsınız
Kobra_FighterTR Üye zaza' Alıntı: kalkmasa savcılığa giderdim biliyon benim savcılık ilişkilerim çok iyidir Genişletmek için tıkla ... Yerim senin savcılığını MİT ajanı
zaza' Alıntı: kalkmasa savcılığa giderdim biliyon benim savcılık ilişkilerim çok iyidir Genişletmek için tıkla ... Yerim senin savcılığını MİT ajanı
zaza Üye ben ajan değilim mitçi değilim hele fbi hiç değilim çarpıtmayın konuyu bir ara birimdeydim o kadar
Kobra_FighterTR Üye zaza' Alıntı: ben ajan değilim mitçi değilim hele fbi hiç değilim çarpıtmayın konuyu bir ara birimdeydim o kadar Genişletmek için tıkla ... S.W.A.T Birimindeydin dimi sen
zaza' Alıntı: ben ajan değilim mitçi değilim hele fbi hiç değilim çarpıtmayın konuyu bir ara birimdeydim o kadar Genişletmek için tıkla ... S.W.A.T Birimindeydin dimi sen